Με €2.230,40 στην τσέπη ο «MrGoal»

Καλημέρα απο τον «MrGoal»
Μια όμορφη Κυριακή ξημέρωσε,και πώς θα μπορούσε να μην είναι όμορφη όταν βλέπεις το ταμείο να αυξάνεται και την τσέπη σου να γεμίζει.Η χθεσινή ημέρα ήταν έτσι ακριβώς όπως την γράψαμε στο άρθρο.Παίξαμε ένα παραδοσιακό κουπόνι με over 2,5 και ένα παιχνίδι στο 4+ και ο μήνας ξείνησε δυνατά.Όσο για τις αναλύσεις των παιχνιδιών,δείτε πόσο ευστοχά προβλέψαμε το over της Λάτσιο-Μίλαν και μάλιστα ακόμα και με νίκη της φιλοξενούμενης.Τέλος θα κλείσω με τα δυο «γατάκια»,τον «Κυνηγό Φαντασμάτων» και τον «Κροκόδειλο» ,που απο χθές έχουν σπάσει τα τηλέφωνα να πάμε για καφέ μπας και τους δώσω κανένα προγνωστικά….Μπείτε «γατάκια» και διαβάστε τον «MrGoal»…..στο KATENATSIO.
Πάμε στα σημερινά προγνωστικά μας.

Ιταλία::Serie A
Brescia v Hellas Verona
Η Μπρέσια είναι ουραγός στη Serie A, αγνοεί τη νίκη 14 αγωνιστικές (0-5-9) και οι ελπίδες της για παραμονή είναι απειροελάχιστες. Είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει νίκες από εδώ και πέρα, αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή (στο -8 αυτή τη στιγμή) και θα πρέπει να πάρει ρίσκα στην επίθεση. Από την άλλη, η Βερόνα επέστρεψε στις νίκες, κάνει όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη και συνηθίζει να πηγαίνει τα παιχνίδια της ψηλά σε σκορ (τα 4/5 πρόσφατα συνοδεύτηκαν από Goal/Goal & Over 2.5). Η λογική λέει ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι στο “Μάριο Ριγκαμόντι”, το σκορ μπορεί να ξεφύγει και έτσι θα “κυκλώσουμε” το Over 2.5.
Under/Over 2.5: Over

Αγγλία::Premier League
Southampton v Manchester City
Η Σαουθάμπτον έχει αφήσει καλές εντυπώσεις από την επανέναρξη κι έπειτα, δεν έχει στόχους να εκπληρώσει στη σεζόν, είναι αδιάφορη και αυτό την καθιστά πιο επικίνδυνη, ειδικά στην έδρα της.Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι “φιλοδώρησε” με τέσσερα γκολ την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, έδωσαν απαντήσεις με αυτή της την εμφάνιση και στοχεύει πλέον να καπαρώσει οριστικά τη 2η θέση, κάτι που δύσκολα δε θα γίνει. Οι δύο ομάδες δεν “καίγονται” απεγνωσμένα για βαθμούς, αυτό μπορεί να βοηθήσει ώστε να δούμε ένα ωραίο ματς στο “Σεντ Μέρις” με γκολ.
Under/Over 2.5: Over


Ελλάδα::Super League 1, Championship Round
Aris Thessaloniki v Aek Athens
Η ΑΕΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Τούμπα και μετά τη χθεσινή απώλεια του ΠΑΟΚ έχει ευκαιρία με νίκη να ανέβει μόνη στην 2η θέση. Αντίπαλος της ο βαθμολογικά αδιάφορος και αποδεκατισμένος Άρης, ο οποίος ανακοίνωσε αποστολή 14 παικτών για το σημερινό μετά τη μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Αυτό με κάνει να πιστεύω σε μια εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ.
Under/Over 2.5: Over

Ελβετία::Super League
Young Boys v FC Lugano
Η Γιουνγκ Μπόις δεν πατάει καλά στα τελευταία ματς, ενώ η απουσία του Ενσαμέ, σε συνδυασμό με την αμφιβολία που υπάρχει για τη συμμετοχή του Οαρό ανεβάζουν τη δυσκολία του παιχνιδιού. Δεν μας πείθει η Λουγκάνο ότι μπορεί να της σπάσει το τρομερό εντός έδρας αήττητο σερί της.Θα πάμε και εδώ με το over 2.5.
Under/Over 2.5: Over

Ιταλία::Serie A
Inter Milano v Bologna
Η Ίντερ ήταν απολαυστική κόντρα στην Μπρέσια πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της στη σεζόν και φτάνοντας σε μία άνετη νίκη. Στον αντίποδα η Μπολόνια κυριάρχησε στο παιχνίδι της με την Κάλιαρι εντός έδρας, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο». Οι φιλοξενούμενοι τα καταφέρνουν καλά μακριά από την έδρα τους, όμως το συγκεκριμένο ταξίδι είναι πολύ απαιτητικό. Θα εμπιστευτούμε τον ρυθμό που έχουν οι «νερατζούρι» και θα επιλέξουμε και εδώ το over 2.5.
Under/Over 2.5: Over

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!