Με 4 ματς στο over 2.5 και ένα 4+

Καλημέρα και καλό ΣΚ απο τον «MrGoal»,

Σαββατο σήμερα και αποφάσισα να πάω με ένα παραδοσιακό κουπόνι στο over 2.5 και με τον τελικό Γερμανίας στο 4+.Στόχος μου να κλείσουμε το κουπόνι μας για να πληρωθούμε και να μπεί ο μήνας δυνατά.

Ιταλία::Serie A1
Lazio v AC Milan
Η Λάτσιο θα έχει σημαντικές απουσίες στη φιλοξενία της Μίλαν για την 30η αγωνιστική της ιταλικής Serie A, όμως ταυτόχρονα έχει τεράστιο κίνητρο νίκης, αφού παλεύει για την κατάκτηση του σκουντέτο. Φυσικά η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.Αυτό βέβαια δεν την κάνει πιο αδύναμη επιθετικά που θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της 20ής Ιουλίου με τη Γιουβέντους. Θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο.Απο την άλλη η αλλοπρόσαληλη Μίλαν,που μπορεί να βρεί σκορ και μάλιστα μπορεί να φύγει ακόμα και νικήτρια…
Under/Over 2.5: Over

Αγγλία::Premier League
Chelsea v Watford
Η Τσέλσι ψάχνει αντίδραση μετά την άσχημη ήττα από την Γουέστ Χαμ και δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας απώλειας, μιας και κινδυνεύει να υποχωρήσει από την τετράδα. Είναι σαφώς το φαβορί απέναντι στην Γουότφορντ, που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει μόλις μια νίκη σε 10 παιχνίδια, αυτή με 3-0 κόντρα στην Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά οι «σφήκες» έχουν αποδείξει ότι στην καλή τους ημέρα μπορούν να βάλουν δύσκολα σε όλες τις ομάδες κι η ομάδα του Λάμπαρντ δεν βγάζει την απαραίτητη σταθερότητα για να την επιλέξουμε σε τιμές κάτω του 1.50. Οι «μπλε» θα παραταχθούν με επιθετικούς προσανατολισμούς και θα έχουν ευκαιρίες για γκολ κόντρα στην προβληματική άμυνα της Γουότφορντ. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δούμε γκολ και από την πλευρά των φιλοξενούμενων, μιας και οι γηπεδούχοι ταλαιπωρούνται με ανασταλτικά προβλήματα όλη τη σεζόν. Ενδεικτικό ότι έχουν δεχτεί μόλις 5 γκολ λιγότερα από τη σημερινή της αντίπαλο, που παλεύει για την παραμονή. Ενδιαφέρον το όβερ 2.5, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 7 τελευταία μεταξύ τους.
Under/Over 2.5: Over

Γερμανία::DFB Pokal
Bayer Leverkusen v Bayern Munich
Στη Γερμανία, έχουμε σήμερα τον τελικό του Κυπέλλου στο Βερολίνο. Όλα γίνονται σε έναν τελικό, αλλά κακά τα ψέματα, με την εικόνα που δείχνει η Μπάγερν σταθερά εδώ και μήνες, δύσκολα θα χάσει το νταμπλ από τη Λεβερκούζεν. Πριν από έναν μήνα κέρδισε 2-4 στην «Μπάι Αρένα», ανάλογο σκηνικό βλέπω και σήμερα, τα παιχνίδια τους πάντα έχουν πολλά γκολ και εκατέρωθεν.
Σύνολο Γκολ: 4+


Αγγλία::Premier League
Manchester United v Bournemouth
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είδε τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη τετράδα να αυξάνονται. Η Μπόρνμουθ προβληματίζει έντονα, μοιάζει δύσκολο να αντισταθεί στους γηπεδούχους. Αναμενόμενα χαμηλό το Over 2,5.
Under/Over 2.5: Over

Ιταλία::Serie A
Juventus v Torino
Ντέρμπι μεν, με μεγάλο φαβορί δε. Η Γιουβέντους δεν επηρεάστηκε από την απώλεια του Κυπέλλου, αντίθετα δείχνει προσηλωμένη και αποφασισμένη να διατηρήσει τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα. Η φετινή Τορίνο δεν είναι ικανή να κάνει την ζημιά στην συμπολίτισσα.Βλέπω πολλά γκολ στο παιχνίδι.
Under/Over 2.5: Over

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!