Greece Super League 19/92021

Greece Super League

19/9/2021 16:00
Απόλλων Σμύρνης – Βόλος ΝΠΣ
Ψάχνει αντίδραση ο Απόλλωνας, για το 2×2 ο Βόλος
Ο Απόλλων Σμύρνης παρά τη βαριά ήττα στην Λεωφόρο άφησε υποσχέσεις με την εικόνα του όσο το ματς παίζονταν 11 εναντίον 11. Ο Πετράκης κατέβασε μια ομάδα που δε θέλησε να κλειστεί στο καβούκι της και έφτιαξε φάσεις ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Με επιθετική τακτική και ο Βόλος ο οποίος στην πρεμιέρα κέρδισε την Λαμία και θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από την Ριζούπολη. Περιμένουμε ματς με εκατέρωθεν φάσεις, θα πάμε με το αμφίσκορο.
Goal με απόδοση 1.84

19/9/2021 18:15
ΟΦΗ – ΑΕΚ
Για το 2×2 στο Ηράκλειο η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εικόνα της στην πρεμιέρα και οι νεοφερμένοι παίκτες έδειξαν με το καλημέρα ότι μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο. Με τονωμένη ψυχολογία στο Ηράκλειο η «Ένωση», η οποία είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά το «Γεντί Κουλέ» δεν είναι εύκολη έδρα και ο ΟΦΗ προέρχεται επίσης από πολύ καλό αποτέλεσμα, φεύγοντας με βαθμό (0-0) από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Κρητικοί αναμένεται να προσεγγίσουν ανάλογα το παιχνίδι με την «Ένωση», η οποία διαθέτει ποιότητα επιθετικά αλλά την περιμένουμε πιο προσεκτική μετά τα λάθη στην άμυνα στο ματς με τον Ιωνικό. Θα πάμε με το 2-3 γκολ.
2-3 Goals με απόδοση 1.98

19/9/2021 18:15
Ατρόμητος – Παναιτωλικός
Από σπουδαίο βαθμό ο Ατρόμητος
Η ισοπαλία που απέσπασε ο Ατρόμητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» του τόνωσε τη ψυχολογία και πλέον οι Περιστεριώτες καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη μπροστά στον κόσμο τους. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι με στόχο την είσοδο στην εξάδα και αν θέλουν να το καταφέρουν θα πρέπει να πάρουν παιχνίδια σαν το σημερινό. Από θετικό αποτέλεσμα και ο Παναιτωλικός, ο οποίος πάντως δεν έκανε πολλά πράγματα επιθετικά στο εντός με τον Αστέρα, δείχνοντας πως θέλει ακόμα δουλειά. Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
1 με απόδοση 1.72

19/9/2021 20:30
Λαμία – Ολυμπιακός
Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός θα ψάξει αντίδραση μετά την γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο δεύτερης διαδοχικής απώλεια. Με τονωμένη ψυχολογία μετά την ευρωπαϊκή νίκη την Πέμπτη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ξεκάθαρο φαβορί και έχουν την ποιότητα για να φύγουν με το «διπλό» από την Λαμία. Δεν υπάρχει πάντως αξία σε αυτές τις αποδόσεις, ανεβαίνει κάπως η τιμή αν στραφούμε στο 2 στο ημίχρονο.
Ημ.2 με απόδοση 1.68

19/9/2021 20:30
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα και καλείται να βγάλει αντίδραση σε μια αφιλόξενη έδρα όπως είναι αυτή του Αστέρα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να νίκησε την Πέμπτη στο Γιβραλτάρ αλλά δεν έπεισε με την εικόνα του, σε ένα παιχνίδι όπου δέχτηκε πολλές φάσεις από τους ημι-επαγγελματίες της Λίκολν. Ο Αστέρας διατήρησε το βασικό κορμό της περσινής σεζόν, είχε θετική εικόνα στην πρεμιέρα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενος και την κούραση των φιλοξενούμενων από το ταξίδι μεσοβδόμαδα. Αν θα παίζαμε κάτι σε σημείο θα πηγαίναμε προς τα αριστερά. Το 2-3 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 επίσημα του ΠΑΟΚ φέτος και λογικά καλύπτει και το σημερινό. Θα ψάξει το γκολ ο ΠΑΟΚ αλλά ζορίζεται στη δημιουργία ενώ αμυντικά δέχεται φάσεις.
2-3 Goals με απόδοση 1.95

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!