Super Bowl 2022: Πήραν το τρόπαιο οι Rams, αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Eminem! (video)

Οι Los Angeles Rams κατέκτησαν το Super Bowl 2022 καθώς επικράτησαν των Cincinnati Bengals me 23-20.

Ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος NFL στιγματίστηκε από την κίνηση που έκανε ο Eminem κατά τη διάρκεια του σόου στο ημίχρονο, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τους Dr.Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar και 50 Cent.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του φετινού Super Bowl φιλοξενήθηκε στο γήπεδο «SoFi», χωρητικότητας 70.000 θεατών, που βρίσκεται στο Ίνγκλγουντ και πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα –αθλητικά και μη– για τους Αμερικανούς σε ετήσια βάση.

Η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη κατάκτηση για τους Rams και πρώτος με έδρα το Los Angeles καθώς μετακινήθηκαν από το Σεντ Λούις.

Κατά το ημίχρονο του Super Bowl ακολούθησε το περίφημο «Half-Time Show» τραγούδησαν ο Dr.Dre, ο Snoop Dogg, η Mary J. Blige, ο Kendrick Lamar, ο Eminem με τον 50 Cent σε εμφάνιση-έκπληξη.

Ο Eminem, κάποια στιγμή, γονάτισε κατά τη διάρκεια του σόου και θύμισε τον Κόλιν Κάπερνικ, ο οποίος γονάτισε κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου το 2016, διαμαρτυρόμενος έτσι για την αστυνομική βία κατά των φυλετικών μειονοτήτων, πυροδοτώντας μια συζήτηση σε εθνικό επίπεδο.

Πάντως, με αυτή την κίνηση, ο Εminem αψήφησε τους διοργανωτές του Super Bowl 2022 που λέγεται ότι του ζήτησαν να μην γονατίσει κατά τη διάρκεια του σόου.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!