Premier League: Νίκες για Λιβερπουλ και Άρσεναλ! (video)

Μεγάλες νίκες πέτυχαν το βράδυ της Πέμπτης (10/02) Λίβερπουλ και Άρσεναλ επι Λέστερ και Γούλβς αντίστοιχα!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιόγκο Ζότα η Λίβερπουλ επικράτησε της Λέστερ στο Άνφιλντ με 2-0 και συνεχίζει το κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι για τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

H Λίβερπουλ πλέον είναι αήττητη στην έδρα της για 15 συνεχόμενα παιχνίδια και η επιστροφή του Μοχάμεντ Σαλάχ συνοδεύτηκε και με νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ.

Στην 2η θέση παραμένει η Λίβερπουλ με 51 βαθμούς, 9 βαθμούς πίσω από την Σίτι του Πέπ Γουαρδιόλα.

Η Λέστερ βρίσκεται στην 12η θέση με 26 βαθμούς αλλά έχει τρία παιχνίδια στο χέρι.

«Διπλό» με δέκα παίχτες για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα άντεξε στην αφόρητη πίεση της Γούλβς και δραπέτευσε με ένα πολύ σημαντικό διπλό από το Molineaux και έβαλε «φωτιά» για το κυνήγι της τετράδας.

Το «Χρυσό» γκολ των «Κανονιέρηδων» πέτυχε ο αμυντικός Γκαμπριέλ ενώ η παίχτες της Γούλβς διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδας Χοσέ Σα.

Η Άρσεναλ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές για ακόμη ένα παιχνίδι όταν ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε μια φάση και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ όταν ο Ραούλ Χιμένεθ παρεμπόδιζε στην φάση.

Απ εκει και πέρα η Γούλβς έβαλε αφόρητη πίεση στην Άρσεναλ αλλά τα «κανόνια» κράτησαν το υπέρ τους 0-1 και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς με τρία παιχνίδια στο χέρι και αναπνέουν στο σβέρκο της Γουέστ Χαμ που βρίσκεται 1 βαθμό στην τέταρτη θέση.

Η Γούλβς παρέμεινε στην 8η θέση με 34 βαθμούς και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Τότεναμ και πέντε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!