ΣΟΚ με Γκρίνγουντ στην Γιουναίτεντ! (pics & video)

ΣΟΚ στο ποδόσφαιρο με τα όσα ακούγονται για τον ποδοσφαιριστή της Γιουναίτεντ Μεϊσον Γκρίνγουντ που κατηγορείται από την σύντροφο του για ξυλοδαρμό.

Η σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ, Χάριετ Ρόμπσον δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media που φαίνεται γεμάτη αίματα και μώλωπες, κατηγορώντας τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, ωστόσο η Χάριετ Ρόμπσον αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν τα πάνε και ιδιαίτερα καλά, με αποτέλεσμα ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» να ξεσπά πάνω της. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό σοκάρουν, καθώς την δείχνουν σε τραγική κατάσταση.

«Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media το νεαρό μοντέλο.

Σοκαριστικό το ηχητικό που ακολουθεί:

H Γιουναίτεντ ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας.

Ακολούθησε ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ, που αναφέρει τη σύλληψή του με τις κατηγορίες του βιασμού και του ξυλοδαρμού. «Η αστυνομία του Μάντσεστερ έλαβε γνώση νωρίς το πρωί της Κυριακής για εικόνες και video που ποσταρίστηκαν στα social media από γυναίκα που κατήγγειλε άσκηση φυσικής βίας εις βάρος της.

Άρχισε η διεξαγωγή έρευνας και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ένας 20χρονος άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και της επίθεσης. Παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομία του Μάντσεστερ, χωρίς να κατονομάζει τον Γκρίνγουντ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!