Örgryte IS vs Syrianska FC Εύκολα απο ημίχρονο…

Aνάλυση

* Ελεύθερη είσοδος σήμερα στο ματς το οποίο έχει χαρακτήρα εορταστικό και καλύπτονται τα έξοδα από χορηγούς. 

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Αυτοκτονικές διαθέσεις έδειξε η ομάδα του Τόμας Ασκεμπραντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντόλκουρντ, χάνοντας τελικά 3-2.

 

Πολύ καλή η τακτική της στο α’ μέρος, την έφερε μπροστά στο σκορ στο 38’ με κεφαλιά του Φίλιπ Τέχτι μετά από σέντρα του Χανς Σαλίν και της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 45+2’ πάλι με κεφαλιά αυτή τη φορά του Ντέιβιντ Εγκστρεμ μετά από σέντρα και πάλι του Σαλίν, ωστόσο στην επανάληψη ήταν αγνώριστη και υπέπεσε σε αστεία λάθη.

 

Με την έναρξη του β’ μέρους γλίτωσε σε δύο φάσεις πριν δεχθεί τη μείωση στο 49’, συνέχισε να δέχεται πίεση και ισοφαρίστηκε στο 56’, για να βελτιώσει κάπως τις αντιδράσεις της και να ισορροπήσει το ματς, ωστόσο στις καθυστερήσεις (90+2’) δέχθηκε το μοιραίο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Γενικώς, δεν είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει γκρίνια για τον τεχνικό της Τόμας Ασκεμπραντ.

Αγωνιστικά Νέα

Τρεις σημαντικές επιστροφές έχει σήμερα ο έμπειρος τεχνικός, καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Ολιβερ Στάνισιτς (8 συμ., 1 γκολ) και από τραυματισμούς οι βασικοί επιθετικοί Αΐλτον (8 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) και Γκούσταβ Λούντβινγκσον (9 συμ., 5 γκολ, 3 ασίστ). Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο βασικός μέσος Γιάκομπ Λίντστρεμ (9 συμ.) που ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις.

 

Νέο πρόβλημα ο βασικός όταν είναι καλά αμυντικός Αντον Λανς (6 συμ.) που είναι άρρωστος. Εκτός αποστολής έμεινε πάλι ο συνήθως βασικός αμυντικός Τζόελ Κβίμπεργκ (8 συμ., 3 αλλαγή).

 

Σταθερά εκτός πλάνων οι μακροχρόνια τραυματίες, βασικός μέσος Βίκτορ Σελντ (7 συμ., 3 γκολ, 2 ασίστ) που χάνει την υπόλοιπη σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών ο αμυντικός Καρλ-Γιόχαν Λίντμπλαντ και οι μέσοι Άρβιντ Σίγκουρντσον και Ντάνιελ Πάουλσον.

Bet Info

Χωρίς νίκη 6 ματς, έχει 5 σερί g/g, ενώ εντός έχει 5/5 under.

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Νίκη μετά από πολύ καιρό, επιβλήθηκε εντός έδρας 1-0 της Μπρομαπόικαρνα μετά από αρκετά καλή εμφάνιση.

Εκμεταλλευόμενη τη διάθεση των φιλοξενούμενων να παίξουν συντηρητικά, ανέλαβε τον έλεγχο και έκανε φάσεις, πίεσε και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο α’ μέρος, ωστόσο στάθηκε αναποτελεσματική. Τυχερή στην έναρξη της επανάληψης πήρε προβάδισμα στο 48’ με κεφαλιά του Αντριου Στάντλερ. Στη συνέχεια ήταν προσεκτική και απέφυγε τους κινδύνους, ενώ έχασε δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Τραυματίες και αμφίβολοι είναι ο βασικός αμυντικός Ισα Ντεμίρ (3 συμ., 1 ασίστ) και ο εναλλακτικός αμυντικός Πάτρικ Ντίρεσταμ (3 συμ., 2 αλλαγή). Μακροχρόνια απόντες οι έμπειροι επιθετικοί Ματίας Ρανέγκιε και Ματίας Γκεντς.

Bet Info

Εχει 3 σερί under, το ημίχρονο στα 6 τελευταία ήταν Χ, ενώ εκτός έδρας στα 3 τελευταία το ημίχρονο ήταν ισόπαλο.

Πρόταση

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση η Εργκρίτε, η οποία δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία ματς της και υπάρχει ένταση και αμφισβήτηση στις τάξεις των οπαδών της. Θα είναι ιδιαίτερα πιεστική και με τις επιστροφές ισχυροποιείται. Η Συριάνσκα υστερεί, ωστόσο δείχνει σημάδια ζωής μετά την τελευταία νίκη και θα παίξει κλειστά στην αρχή στοχεύοντας να κλέψει τη νίκη σε κάποια αντεπίθεση. Ο άσος και πιθανόν απο ημίχρονο με απόδοση 2,75 στην Winmasters.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!