Επική δήλωση Τάντιτς για την εχθρική ατμόσφαιρα στο Φέγερνορντ « Ποιά βεγγαλικά; έχω συνηθίσει από τις βόμβες στη Σερβία» (video)

O αρχηγός του Άγιαξ Ντούσαν Τάντιτς έδωσε την νίκη στον «Αίαντα» στο ντέρμπι της Ολλανδίας απέναντι στην Φέγερνορντ με 2-1.

Ο Σέρβος ακραίος μέσος ερωτηθείς για το… εχθρικό κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της Φέγενορντ, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και πριν από αυτόν, με την επίθεση στο λεωφορείο του Άγιαξ με βεγγαλικά και καπνογόνα δήλωσε:

«Μου έδωσε κίνητρο. Έπρεπε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε φορά που είναι όλα εναντίον μου, βρίσκω δύναμη. Μη με ρωτάτε αν τρόμαξα, διότι δεν τρόμαξα. Μπορεί να πιστεύετε πως είμαι λίγο τρελός, όμως μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε γύρω μου. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος.

Μετά από το πέναλτι για το 0-2 φώναξα dai, που σημαίνει πάμε! Ήθελα να μας δώσω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δεν ήθελα να μείνουμε ακόμη πιο μακριά από την PSV και από την Φέγενορτ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, διότι δείξαμε ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος άσος που έζησε στην Μπάτσκα Τόπολα από το 1988 έως το 2010 και ένιωσε τους βομβαρδισμούς της χώρας του από… την πρώτη θέση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!