Πρέμιερ Λίγκ: «Αρωμα» τετράδας για την Άρσεναλ! (VIDEO)

Με τέρματα των Μαρτινέλι και του Σμίθ-Ρόου η Άρσεναλ επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 2-0 στο Έμιρειτς και σκαφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λίγκ.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι η Άρσεναλ πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στα «Σφυριά» και αποδεικνύεται ικανή να διεκδικήσει την τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε γκόλ και θέαμα στον αγώνα καθώς η Άρσεναλ πήρε το προβάδισμα με το «καλημέρα» του 2ου μέρους με τον Βραζιλιάνου Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Η Γουέστ Χάμ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Τσουφάλ και δώθηκε πέναλτι στην Άρσεναλ με τον Λακαζέτ να μην μπορεί να κερδίσει τον Φαμπιάνσκι απο τα έντεκα βήματα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και επιδίωξαν την ισοφάριση και παρολίγο να τα καταφέρει η ομάδα του Μόγιες αλλά ο Ραμσντέιλ είπε σε 1-2 περιπτώσεις όχι.

Το δεύτερο γκόλ ήρθε για τους «κανονιέρηδες» με την χρυσή αλλαγή του Αρτέτα ο Εμίλ Σμίθ – Ρόου με σούτ νίκησε τον Φαμπιάνσκι και έδωσε το τρίποντο στην Άρσεναλ.

Πλέον η Άρσεναλ φιγουράρει στην τέταρτη θέση δρασκελίζοντας την Γουέστ Χαμ στην 5η θέση.

Δείτε εδώ όλα τα γκόλ της αναμέτρησης:

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!