Ch. League: Εφτάψυχη η Ατλέτικο Μαδρίτης, νίκες για Ρεάλ, Παρί, Λειψία και Ντόρτμουντ.

Νίκες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχαν Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς στο παιχνίδι που θα κρινόταν η πρόκριση στον όμιλο του «θανάτου» πήρε την νίκη απέναντι στην Πόρτο με 1-3 και συνάμα πήρε και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκόλ για την ομάδα του Σιμεόνε πέτυχαν οι Γκριεζμάν, Κορέα, και Ντε Πάουλ και με συνδυασμό το «διπλό» της Λίβερπουλ έδωσε το εισιτήριο για τους «16».

Στο Παρίσι η Παρί έκανε πάρτι απέναντι στην Κλάμπ Μπρίζ με 4-1 παρόλο που δεν άλλαξε κάτι στον Όμιλο την ήττα γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 απο την Λειψία αλλά δεν έπαιξε ρόλο στην κατάσταση στον όμιλο.

Στον όμιλο του Άγιαξ είχε ξεκαθαρίσει και η τρίτη θέση που οδηγεί στα play off του Europa League, με την Ντόρτμουντ να διαλύει εντός έδρας με 5-0 την ουραγό Μπεσίκτας, η οποία σε 6 αγώνες σημείωσε αρνητικό ρεκόρ γνωρίζοντας έξι ήττες.

Την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιβλήθηκε στο ντέρμπι του γκρουπ της Ίντερ με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφήνοντας στην 2η θέση τους «νερατζούρι».

Τρίτη στον όμιλο η Σερίφ Τιρασπόλ, κλείνοντας την φάση των ομίλων με το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Κίεβο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ος Όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν-Κλαμπ Μπριζ 4-1

Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι 2-1

2ος Όμιλος

Μίλαν-Λίβερπουλ 1-2

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

3ος Όμιλος

Ντόρτμουντ-Μπεσίκτας 5-0

Άγιαξ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4-1

4ος Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ 2-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σερίφ 1-1

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!