Έγραψε ιστορία Aγιαξ και Λίβερπουλ με το απόλυτο 6×6! (video)

Ιστορία έγραψε ο Άγιαξ και η Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και η ομάδα του Άμστερνταμ αλλά και η «Ρέντς» πέτυχαν το απόλυτο των βαθμών στους ομίλους τους.

Ο Άγιαξ σε ένα άδειο «Αμστερνταμ Αρένα» καθάρισε και την Σπόρτινγκ με 4-2 με τον Αλέ να σκοράρει απο τα έντεκα βήματα και να γίνεται ο 2ος παίχτης στην ιστορία του θεσμού που σκοράρει σε όλα τα μάτς του ομίλου, ο αλλός παίχτης δεν είναι άλλος απο τον Κριστιάνο Ρονάλντο που το πέτυχε την σεζόν 2017-2018.

Τα γκόλ του «Αίαντα» πέτυχε ο Άντονι, Νέρες, Μπέρχαους και Αλέ και για τους Πορτογάλους πετυχαν γκόλ οι Νούνο Σάντος και Ταμπάτα, Άγιαξ και Σπόρτινγκ πήραν το εισιτήριο για τους «16».

Το απόλυτο 6×6 πέτυχε και η Λίβερπουλ που κέρδισε την Μίλαν 2-1 στο Σαν Σίρο και έγραψε ιστορία καθώς γίνεται η πρώτη Αγγλική ομάδα που πετυχαίνει 6 νίκες στον όμιλο της.

Ωστόσο ήταν η Μίλαν που άνοιξε το σκόρ με τον Τομόρι αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ ισοφάρισε για τους «Ρέντς» και ο Ντίβογκ Οριγκί να πετυχαίνει το 2-1 σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του που συνάμα βγάζει «νοκ-άουτ» την Μίλαν απο την συνέχεια του θεσμού.

Δείτε τα γκολ εδώ:

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!