Επική ανατροπή στο 92’ με γκολάρα Γκρεϊ για την Έβερτον! (video)

Μεγάλη νίκη για την Έβερτον καθώς παρά τα πολλά προβλήματα επικράτησαν της Άρσεναλ στις καθηστερήσεις του αγώνα.

Το πρώτο γκόλ του αγώνα πέτυχε η Έβερτον με τον Ριτσάρλισον ωστόσο ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσαιντ και το γκόλ ακυρώθηκε.

Η Έβερτον στάθηκε τυχερή καθώς έπρεπε να είχε μείνει με «10» ποδοσφαιριστές όταν ο Γκόντφρι πάτησε τον Τομιγιάσου στο πρόσωπο αλλά ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε το κόκκινη κάρτα.

 Το σκόρ άνοιξε η ‘Αρσεναλ με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ μετά απο μια πολύ όμορφη ενέργεια της ομάδας του Αρτέτα ο Νορβηγός έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ριτσάρλισον βρήκε ξανά δίχτυα αλλά και πάλι η φάση πήγε στο VAR και το γκόλ ακυρώθηκε για oφσαϊντ καθώς το πόδι του Βραζιλιάνου ήταν χιλιοστά οφσαίντ.

Παρά την κατήφια η ‘Εβερτον βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Ριτσάρλισον για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ράμσντειλ αυτή την φορά το γκόλ μέτρησε και άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα.

Ο Νκέτια είχε δοκάρι για την Άρσεναλ στο 83′ κι έτσι η Έβερτον έμεινε ζωντανή, πραγματοποιώντας στο φινάλε την απόλυτη ανατροπή. Αυτή τη φορά, ο «κεραυνός» του Γκρέι κατέληξε στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα, βάζοντας «φωτιά» στο κρύο Λίβερπουλ, την οποία δεν κατάφερε να σβήσει ο ακόμη πιο «παγωμένος» Ομπαμεγιάνγκ με τεράστια ευκαιρία στο 90+7′.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!