Μεγάλες αποδόσεις…

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, σαφώς και η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη από τη Σάλκε, ωστόσο στην πρεμιέρα παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες κόντρα στη Χέρτα, τις οποίες πιθανόν να μην πρόλαβε να διορθώσει. Η Σάλκε πήρε ψυχολογία από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Γκλάντμπαχ και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να ζορίσει έστω και λίγο τους Βαυαρούς, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα. Θα μας προκαλέσει έκπληξη αν μείνει «άσφαιρη» η Μπάγερν, έτσι θα πάμε με το 2+over 1,5.

Η δεύτερη επιλογή μου είναι από τη Νάσιοναλ Λιγκ και πρόκειται για τον άσο της Γουόκινγκ . Βέβαια κοντράρουμε την πρωτοπόρο και αήττητη Σόλιχαλ Μουρς. Αλλά το κάνουμε, ποντάροντας στην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, που έχει τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα, ενώ και εδώ η παράδοση είναι με το μέρος μας, αφού η Γουόκινγκ την έχει κερδίσει και τις δύο φορές που την έχει υποδεχθεί, με το ίδιο σκορ μάλιστα, 2-1. Και όχι πολύ παλιά, πρόπερσι και έναν χρόνο νωρίτερα.

Στη Λιγκ 1 της Σκοτίας υπάρχει μία ενδιαφέρουσα επλογή, το διπλό της Φόρφαρ . Πρόκειται για μία ομάδα που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες, ενώ είχε περάσει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, όπου έχασε και αποκλείστηκε δύσκολα από αντίπαλο της Πρέμιερ Λιγκ Σκοτίας (τη Λίβινγκστον)! Και αγωνίζεται στην έδρα της Πίτερχεντ, η οποία στον τελευταίο της αγώνα όχι απλά έχασε εντός, το έπαθε ενώ κέρδισε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!