Αγγλία και πάλι Αγγλία

Καλησπέρα Katenatsiotes,

Η Τσάμπιονσιπ μας έχει ανταμείψει γενναία, είναι από τις αγαπημένες μας κατηγορίες και εφόσον έχει πλήρη αγωνιστική, μας βγήκε η κορυφαία επιλογή της ημέρας από τη συγκεκριμένη λίγκα. Η Στόουκ υποδέχεται στο Bet365 (όπως είναι το όνομα του γηπέδου της ελέω Coates family) στις 17:00 τη Λιντς.Οι γηπεδούχοι παρά τις καλές μεταγραφές έχουν κάνει άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Έρχεται από κακή ήττα 3-1 στο Πρέστον, αλλά στα τελευταία εννέα από τα 11 ματς έχει φέρει 9 goal.Ξανά δεν ικανοποίησε η Λιντς το Μπιέλσα, αλλά έστω και δύσκολα κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Μπρέντφορντ. Τα «παγώνια» έχουν το πλέον ποιοτικό ρόστερ της κατηγορίας, αλλά πρέπει να αρχίζουν να το δείχνουν στο γήπεδο.Η ανάγκη και των δύο για νίκη θα ανοίξει το ματς από νωρίς. Αμφότερες έχουν ποιότητα, ο Μπιέλσα άλλο που δε θέλει να ανοίξει ο ρυθμός, οπότε το over  σε τιμή αουτσάιντερ

Η Μάντσεστερ στραβοπάτησε κόντρα στη Γουλβς και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση σήμερα, κι έχει «χρυσή» ευκαιρία να τα καταφέρει, καθώς υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, η οποία είναι μια από τις πιο «άγευστες» και «άοσμες» ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε μια άνετη νίκη, έχουν όλη την ποιότητα και την εμπειρία.

Αμφότερες είναι οι μοναδικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που μετρούν το απόλυτο 2/2, η Λίβερπουλ συνεχίζει ακάθεκτη από πέρσι, ενώ η Άρσεναλ παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη και σίγουρα πιο… ψυχωμένη μέχρι στιγμής. Σαφώς και το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Λίβερπουλ, ωστόσο οι τιμές του άσσου είναι «αστείες» και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του αγώνα. Θα προτιμήσουμε να πάμε με με τον άσσο+over 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!