Czech Rep. 1. Liga

FASTAV ZLIN v KARVINA

Η Ζλιν φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά και την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε άλλη μία νίκη. Η ομάδα του Τσάπλαρ ήταν εντυπωσιακή και πέρασε εμφατικά με 3-0 από την έδρα της Οπάβα. Με το διπλό αυτό, έφτασε τους εννιά βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση. Στα του αγώνα, από το ξεκίνημα είχε τα ηνία και τις φάσεις και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Πόζναρ. Το προβάδισμα της έδωσε «φτερά» και με την έναρξη της επανάληψης πέτυχε και το δεύτερο. Στη συνέχεια έπαιξε έξυπνα και διασφάλισε το διπλό, βάζοντας μάλιστα και το… κεράσακι στη τούρτα στο 90+3′. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Καρβινά και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκες και να διατηρήσει την τρομερή παράδοση που έχει όταν υποδέχεται τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Nοκ άουτ είναι οι Βραστίλ (Α.) και Ματέγιοφ (Α, 4/0).
Η κακή πορεία της Καρβινά συνεχίζει για τα καλά. Η ομάδα του Στράκα δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης για ακόμα μία αγωνιστική, χάνοντας με 1-0 εντός από τη Σλόβαν Λίμπερετς. Με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μόλις στους δύο βαθμούς και τελευταία στον πίνακα. Όσον αφορά στο ματς, δεν ξεκίνησε καλά και μόλις στο 18′ έμεινε πίσω στο σκορ. Το τέρμα των αντιπάλων την αφύπνισε, ανέβασε την απόδοσή της και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αν ήταν πιο εύστοχη. Τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πηγαίνει στην αφιλόξενη έδρα της Ζλιν. Στο γήπεδο αυτό δεν έχει πάρει βαθμό στα τελευταία έξι παιχνίδια και θα προσπαθήσει να σπάσει τη κακή παράδοση. Εκτός παραμένουν οι Ντρέκσα (Α, 5/1, πέρυσι) και Μόραβεκ (Μ, 30/1, πέρυσι).

Εκτίμηση
Η Ζλιν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από εμφατικό διπλό και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην προβληματική και ουραγό Καρβινά. Πάμε με το μομέντουμ, την παράδοση και την έδρα. Άσος.
FK PRIBRAM v JABLONEC

Η Πρίμπραμ δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις επιτυχίες και την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στα άσχημα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, πήγε να παίξει στην έδρα της Σλοβάτσκο και γνώρισε την ήττα με 2-0, μένοντας στους επτά βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές. Στα του αγώνα, από τα πρώτα λεπτά προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων, αλλά χωρίς επιτυχία. Μέχρι το ημίχρονο στάθηκε τυχερή, αλλά στην επανάληψη πλήρωσε δύο λάθη στην άμυνα και γνώρισε την ήττα. Σήμερα έχει δύσκολο ματς με τη Γιάμπλονετς και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα και να επιστρέψει στις νίκες. Νοκ άουτ είναι οι Κίνγκουε (Α, 6/0, πέρυσι) και Κβετ (Μ, 34/3, πέρυσι).
Η Γιάμπλονετς συνεχίζει την ανοδική πορεία και την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε άλλη μία νίκη. Η ομάδα του Ράντα υποδέχθηκε την Μλάντα Μπόλεσλαβ, επικράτησε με 2-1 και παρέμεινε στη 2η θέση και στο -3 από την πρώτη Σλάβια Πράγας. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, αλλά ευτύχησε να προηγηθεί στο 22′ με τον Γιόροβιτς. Μέχρι το ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο, αλλά ότι δεν έκανε μέχρι την ανάπαυλα, το έκανε στο 65′ με σκόρερ τον Ντοζελάι, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά χαλάρωσε, δέχθηκε τη μείωση στο 80′, αλλά εν τέλει κράτησε το τρίποντο. Τώρα πάει στην έδρα της Πρίμπραμ και θέλει να συνεχίσει ανάλογα και διατηρήσει την τρομερή παράδοση που έχει σε αυτό το γήπεδο. Εκτός είναι οι Στέπανεκ (Α.), Τσουρίκοφ (Α.), Κουμπίστα (Μ.), Ακόστα (Μ, 2/0) και Μπρέτσκα (Α, 4/0) και Πλεστίλ (Μ, 2/0).

Εκτίμηση
Η Πρίμπραμ δείχνει διαφορετικό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο της και τρέχει αήττητο σερί. Από την άλλη, η Γιάμπλονετς ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Europa League και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αφήνουμε το σημείο και πάμε στο over 2.5, αφού και οι δύο είναι ικανές στην επίθεση
SLAVIA PRAHA v BOHEMIANS 1905

Η Σλάβια Πράγας συνεχίζει ακάθεκτη και την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε άλλη μία νίκη. Η πρωταθλήτρια πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της νεοφώτιστης Μπουντεγιόβιτσε και παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Μεσοβδόμαδα πήγε να παίξει στην έδρα της Κλουζ για τα πλέι οφ του Champions League και πέρασε νικηφόρα με 1-0, παίρνοντας προβάδισμα για τους ομίλους. Όσον αφορά στον αγώνα του πρωταθλήματος, το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα. Από το ξεκίνημα είχε τα ηνία, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα υποδέχεται τη γειτονική Μποέμιανς και θέλει να ξεμπερδέψει νωρίς για να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού με τη Κλουζ τη Τετάρτη. Εκτός είναι ο Χρομάντα (Μ.).
Συγκλονιστική νίκη πανηγύρισε η Μποέμιανς την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Χάσεκ υποδέχθηκε την Όλομουτς και με επική ανατροπή κέρδισε με 3-2. Με το τρίποντο αυτό, έφτασε τους επτά βαθμούς και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Στα του αγώνα, το πρώτο μέρος ήταν αρκετά κλειστό, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο στάθηκε άτυχη και έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ. Στην επανάληψη, μπήκε καλύτερα, ωστόσο κόντρα στη ροή δέχθηκε και το δεύτερο στο 58′. Στο τελευταίο μισάωρο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ολική ανατροπή και σφράγισε τη δεύτερη νίκη στη σεζόν. Τώρα έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της πρωταθλήτριας Σλάβια και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση της αντιπάλου. Εκτός είναι ο Ντοστάλ (Α, 39/2, πέρυσι) και ο Ποκόρνι (Α, 3/0) που είναι δανεικός από τη Σλάβια και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Εκτίμηση
Η Σλάβια είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και ο στόχος είναι να κλειδώσει από νωρίς το τρίποντο, καθώς ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς με τη Κλουζ. Στον αντίποδα, η Μποέμιανς χάνει τη δύναμή της μακριά από την έδρα της και δεν φαίνεται ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στην πρωταθλήτρια. Ο άσος είναι χαμηλά και δεν έχει καμία αξία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!