Τριάδα για την ..νίκη!

Καλησπέρα katenatsiotes,

Εχθές δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι για αυτό σήμερα παίζουμε για την νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, συμπλήρωσαν τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες (0-1-3) και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι τους ηττήθηκαν 2-1 από τη Χάμαρμπι εκτός έδρας. Έχουν πλησιάσει τις επικίνδυνες θέσεις και αυτή τη στιγμή είναι στο +2 από τα μπαράζ παραμονής και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη, η Γκέτεμποργκ διεύρυνε το αήττητο της στις εφτά αγωνιστικές (2-5-0), μετράει μόλις μια ήττα στις 16 πρόσφατες αναμετρήσεις της (7-8-1), ωστόσο γυροφέρνει εδώ και καιρό την ήττα και ειδικά στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν κάκιστη και έπρεπε να χάσει από τη Φάλκενμπεργκ (1-1 εντός).

Η Βάρμπεργκ δείχνει να μην μπορεί να αντέξει στον δυνατό ανταγωνισμό, γνώρισε τρεις ήττες στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές (0-1-3) και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε στο 2-2 με τη Φρέι εντός έδρας. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν αναγκάσει να υποχωρήσει στη βαθμολογία και πλέον φιγουράρει στη 2η θέση μαζί με τη Γιόνσεπινγκ. Η Μπράγκε βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, μετράει έξι νίκες στις εφτά πρόσφατες αγωνιστικές και εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της κατάταξης. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπράγκε

Φαβορί… υπάρχει. Οι πιτσιρικάδες της Ουτρέχτης δυσκολεύτηκαν αρκετά στην πρεμιέρα και αυτό περιμένουμε να συμβεί και απόψε. Η Ος πήρε… άριστα κόντρα στη μικρή ομάδα του Αγιαξ και θα την εμπιστευτούμε ξανά.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!