Νωρίς το μεσημέρι…

Καλησπέρα ,

Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν καθόλου καλή για όλους μας.Σήμερα θα πάμε με μια τετράδα απο νωρίς.

STUTTGART v ST. PAULI
Διάθεση πολλών επιθέσεων από τη Στουτγκάρδη που αμυντικά δεν θα αποφύγει μερικές απειλές. Η Ζανκτ Πάουλι θα κάνει παιχνίδι εναντίον της μπάλας, θα έχει μερικές ευκαιρίες, αλλά αμυντικά δύσκολα θα αποφύγει τους μπελάδες.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 1&O
BIELEFELD v AUE
Το θετικό για την Αρμίνια Μπίλεφελντ είναι ότι η άμυνα της Αουε δεν αποφεύγει τα λάθη. Το αρνητικό για την Αρμίνια Μπίλεφελντ είναι πως η Αουε μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα στα μετόπισθεν. Πιθανό G/G και Over, πολύ μικρό προβάδισμα για τον άσο, ένεκα της ρέντας της φιλοξενούμενης. Κρατάω το Over
Under/Over 2.5: Over
ARSENAL v BURNLEY
Προφανές φαβορί η Αρσεναλ, που ξεκίνησε με ηρεμία τη σεζόν και έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους «clarets». Εντούτοις, ο άσος δεν πληρώνει και τίποτα το τρομερό. Από την άλλη, η Μπέρνλι έδειξε πολύ αποτελεσματική στην πρεμιέρα και μπορεί να βρει φάσεις σε μια άμυνα που δεν έχει «δέσει» ακόμα και πιθανότατα θα… χαλαρώσει σε περίπτωση που ξεφύγει το σκορ.
Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 2.5: 1&O
SUNDERLAND v PORTSMOUTH
Πήρε τα πάνω της η Σάντερλαντ ύστερα από τη νίκη στο Λιγκ Καπ. Είναι αναγκασμένη να πάρει και το πρώτο τρίποντο στη σεζόν. Μεγάλη ευκαιρία να δείξει πράγματα επί της Πόρτσμουθ σε ένα από τα εξάποντα ανόδου.
Διπλή ευκαιρία + Under/Over 3.5: 1X+U

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!