Τριάδα με απόδοση 8,89

Kαλησπέρα katenatsiotes,

Πρεμιέρα στη Super Lig, με την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι να έχει επικίνδυνη έξοδο κόντρα στην Ντενιζλίσπορ, που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από δέκα χρόνια. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ τους, απέκτησαν παίκτες με εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ξεχωρίζει η απόκτηση του τοπ σκόρερ Ροδαγέγα. Από την άλλη η Γαλατασαράι προχώρησε σε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, παλεύει τη δεδομένη στιγμή για να φέρει στην Πόλη τον Ραδαμέλ Φαλκάο. Οι διαφορές των δυο ομάδων είναι τεράστιες, αν θέλει να κατακτήσει για τρίτη διαδοχική σεζόν το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίρνει τέτοια η “τσιμ μπομ”, πιστεύουμε πως με σοβαρή εμφάνιση σήμερα θα καταφέρει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. “Διπλό” 

Δεύτερη  επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Έουπεν, όπου θα κρατήσουμε το 1&Over 3.5 . Με πατημένο το γκάζι η Κλαμπ Μπριζ έχει κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, εντυπωσιάζοντας με την εικόνα της στο ξεκίνημα. Έχει στο μυαλό της φυσικά και το Τσάμπιονς Λιγκ εκεί προκρίθηκε στα πλέι οφ και αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τρίτη τη Λασκ Λινζ. Από την άλλη η Έουπεν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπέρεβεν στο πιο πρόσφατο ματς, αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών, προηγήθηκαν βαριές ήττες από Αντβέρπ (1-4) και Γάνδη (6-1). Είναι χαρακτηριστικό πως το over 3.5 σημειώθηκε και στα εννέα μεταξύ τους παιχνίδια, περιμένουμε και σήμερα κάτι ανάλογο.

H ιστορική Βισλα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μέχρι στιγμής με εμφανές πρόβλημα στο γκολ. Το απουσιολόγιο σιγά σιγά αδειάζει και με τον Κούμπα Μπλασικόφσι έτοιμο μπορεί να βρει ρυθμο. Η νεοφώτιστη Λόντζ πηγαίνει στην Κρακοβία με 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, έχει 2 ήττες 1 ισοπαλία και 1 νίκη σε 4 παιχνίδια. Κλειστά τα παιχνίδια της Βίσλα μέχρι στιγμής αλλά αυτό ήταν εν μέρη αποτέλεσμα και των απουσιών. Χρειάζεται την νίκη για να αρχίσει να ξεκολλάει από τον πάτο της βαθμολογίας. Θα πάμε και εδώ με το 1 & over 1.5 goal

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!