Παίζουμε …Europa League !

Καλησπέρα σε όλους τους παίχτες,

Σήμερα εμείς θα παίξουμε Europa League αφού όλοι θα πάνε στα παιχνίδια του Champions League .

LINFIELD (NIR) v SUTJESKA (MNE):Το 2-1 της Λίνφίλντ στο πρώτο παιχνίδι της δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση και με σύμμαχο την έδρα της θα κοιτάξει να πάρει την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τέρματα για να έχουν ελπίδες και θα πρέπει να σκοράρουν ένα τέρμα νωρίς αλλά η ασταθής αμυντική της γραμμή ίσως τους εκθέσει.  Επιλογή εδώ το over 1.5  goal για την Λινφίλντμε απόδοση 2.30 μιας και πολύ πιθανόν η άμυνα της Σουτιέσκα να μην αντέξει την πίεση.

NOMME KALJU (EST) v DUDELANGE (LUX):Στο πρώτο παιχνίδι η Ντουντελανζ κέρδισε με 3-1 και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση. Σήμερα καλείτε να κάνει απλώς τα βασικά και να μην θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να μπουν επιθετικά από την αρχή στην αναμέτρηση αλλά αμυντικά έχουν πολλά κενά. Ένα παιχνίδι που έχει όλες τις προϋποθέσεις για πολλά γκολ και θα πάμε με το over 2.5με απόδοση 1.65

DUNDALK (IRE) v SLOVAN BRATISLAVA (SVK):Η Σλόβαν Μπρατισλάβα κέρδισε στην έδρα της στην Σλοβακία με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Το 1-0 σίγουρα δεν είναι ένα ασφαλές σκορ και η Νταντάλκ έχει ελπίδες για την ανατροπή αρκεί να πιέσει από την αρχή. Οι Σλοβάκοι θα προσπαθήσουν από την αρχή του παιχνιδιού να ανταποκριθούν στην πιθανή πίεση των γηπεδούχων με κατοχή και αντεπιθέσεις. Επιλογή το 2-3 goal στον αγώνα με απόδοση 1.90 μιας και δεν αναμένεται ιδιαιτέρα ανοιχτό ματς.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!