19:30 Qarabag FK vs APOEL FC UEFA Champions League Qualifying R3

Qarabag FK
Το υπομονετικό παιχνίδι της Καραμπάγκ και η έφεση στην κόντρα επιβραβεύτηκαν στη Λευκωσία. Οι Αζέροι σκόραραν δις (54′, 69′) στο 2ο ημίχρονο και πήραν τη νίκη (2-1), παρά τη μείωση του σκορ στο 95′. Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, είναι πολύ έμπειρος για να θεωρήσει ότι η ομάδα του… καθάρισε. Ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση. Άλλωστε, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στη χώρα ψάχνει την πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο για 6η διαδοχική σεζόν. Οι παίκτες του, πάντως, δεν μπορούν να… υπερηφανεύονται για τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν αρχίζει τις επόμενες μέρες (η Καρμπάγκ φιλοξενείται από την Κέσλα την Παρασκευή). Ο ηγετικός μέσος Οζομπιτς (3/1 στο Τσάμπιονς Λιγκ) δεν μπορεί να δώσει το «παρών», λόγω τραυματισμού. Δεν αναφέρθηκαν έτερα αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα.
APOEL FC
Ο πρωταθλητής Κύπρου ολιγώρησε στο «ΓΣΠ», αλλά το γκολ του Μερκή στην εκπνοή, τον κρατάει «ζωντανό». Εξάλλου, το κλίμα ήταν βαρύ πριν από το ματς και μετά από αυτό έγινε… απαγορευτικό για τον Ιταλό τεχνικό Πάολο Τραμετζάνι, ο οποίος απολύθηκε. Στη θέση του ο Γερμανός Τόμας Ντολ (πρώην των Ντόρτμουντ, Αμβούργου, Φερεντσβάρος), ο οποίος ζήτησε το μάξιμουμ της προσπάθειας από τους παίκτες του. Για ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του ΑΠΟΕΛ ούτε λόγος, δεδομένου ότι το κυπριακό πρωτάθλημα αρχίζει στις 24 Αυγούστου (υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας). Δεν μπορούν να προσφέρουν οι Βούρος (Α, 28/0 πέρυσι, 3/0 φέτος στην Ευρώπη), Σάβιτς (Α, 19/1 Ερ. Αστέρας και 2/0 ΑΠΟΕΛ), Αλεφ (Μ, 22/1 ΑΕΚ και 2/0 ΑΠΟΕΛ), εκτός λίστας οι Εφραίμ (Μ, 17/1), ο αμυντικός Ζοαοζίνιο (Α, 34/0 Τοντέλα) και ο νεοαποκτηθείς φορ Χάνι.
Εκτίμηση
Θα το παλέψει ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η εμπειρία της Καραμπάγκ και η δυνατότητα που έχει να παίξει καλή άμυνα, μας οδηγούν στη λογική ενός «κλειστού» ματς. Δεν μπορούμε να βρούμε ένα στοιχηματικό ενδεχόμενο που να αξίζει ενασχόλησης.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!