Ένας άσσος μέσα σε τρία διπλά!!!

Καλησπέρα απο τον Matchomeno,

Πάμε με τετραδούλα δυνατή για σήμερα αφού είμαι ο πρώτος που δίνει προγνωστικά απο τους tipsters

AL WAHDA SCC (UAE) v AL NASR RIYADH:Το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες. Ο αγωνιστικός ρυθμός λείπει κι από τους δύο συλλόγους, με αποτέλεσμα να περιπλέκει την κατάσταση.Εμείς θα πάμε με το διπλό.

HALLESCHER v WOLFSBURG:Η Χάλεσερ της 3ης κατηγορίας που διεκδικεί την άνοδο στην Τσβάιτε Λίγκα υποδέχεται στην έδρα της την Βόλφσμπουργκ, που έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της και στο τελευταίο της φιλικό διέλυσε με 8-1 τη Νις σε παιχνίδι 120 λεπτών.Σήμερα θα κάνει ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση που θα της δώσει την πρόκριση.
HANSA ROSTOCK v STUTTGART:Η Χάνσα Ροστόκ της 3ης κατηγορίας υποδέχεται στο κατάμεστο Όστενστάντιον την Στουτγκάρδη της Τσβάιτε Λίγκα. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρσι στο ίδιο γήπεδο για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να παίρνουν τη νίκη με 2-0 αφήνοντας εκτός τους Σουηβούς.Φέτος όμως είναι αλλιώς τα πράγματα.
IFK GOTEBORG v FALKENBERGS:Aνώτερη ομάδα είναι η Γκέτεμποργκ, η οποία μπορεί σήμερα να εκμεταλλευτεί τις συνεχόμενες ισοπαλίες της Μάλμε για να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη τριάδα. Μαζί με τον άσο και εμείς.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!