Πάμε να τους τα πάρουμε…

Καλησπέρα και απο έμενα,

Πάμε να τους τα πάρουμε σήμερα αφού εχθές όλα ήρθαν στραβά.

GAIS v MJALLBY:Διαμετρικά αντίθετα κινούνται οι δύο ομάδες. Λίγο κράτησε η χαρά στην ΓΚΑΪΣ από τα θετικά αποτελέσματα που έφερε η αλλαγή στον πάγκο. Η ομάδα έρχεται από δύο απανωτές ήττες, επανήλθε το άγχος και υπάρχει έντονος προβληματισμός. Η Μιέλμπι από την άλλη, ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και δείχνει πως θέλει την άνοδο. Το διπλό με κάλυψη και under 3,5 ..πληρώνει.
LOKOMOTIV MOSCOW v URAL:Ο άσος προσφέρεται χαμηλά, αλλά δικαιολογημένα καθώς η Ουράλ εκτός έδρας δεν δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο. Η Λοκομοτίβ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και over 1,5.
CHARLEROI v ROYAL ANTWERP:Υπολογίσιμο μέγεθος στην έδρα της η δυσκολοκατάβλητη Σαρλερουά, εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η άπειρη στο να δίνει παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, Αντβέρπ. Μοιρασιά βλέπω ,προς τα δεξία κρυφοκοιτάω και κλειστό ματς θα γίνει.
FC AKHMAT GROZNY v SPARTAK MOSCOW:Η Αχμάτ παίζει ανοιχτά εντός έδρας, η ενίσχυση φέρνει μεγαλύτερο θάρρος στη Σπαρτάκ και αυτό το ζευγάρι μετράει 4 συνεχόμενα g/g…και σήμερα δεν χάνει η Σπαρτάκ …

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!