Χωρίς πολλά λόγια….

Καλησπέρα φίλοι μου ,

Χωρίς πολλά λόγια πάμε με τριαδούλα….

Η Τζουργκάρντεν έρχεται από τρεις νίκες, σκαρφάλωσε για πρώτη φορά στην κορυφή και θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν κερδίσει τη Σίριους, η οποία δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Αναμένουμε μια επαγγελματική νίκη των γηπεδούχων, ποντάρουμε στο συνδυαστικό 1 & Under 3.5

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 12 χρόνια, διάστημα που πέρασε κυρίως στην Τσάμπιονσιπ. Απ’ την άλλη, η Μπόρνμουθ είναι έμπειρη πλέον στη λίγκα, παίζει εντός έδρας και ξέρει να διαχειριστεί τέτοια ματς. Ωστόσο, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σκληρή και δε θα πέσει εύκολα, είχε καλή εικόνα στα φιλικά και θεωρούμε ότι μπορεί να κρατήσει χαμηλά το τέμπο. Επιλέγουμε Under 2.5 .

Κόντεψε να υποβιβαστεί η Ντιζόν πέρυσι, έφτασε μια “ανάσα” απ’ το κακό, το ρόστερ της υπέστη τρομερές αλλαγές, είχε πολλές απώλειες και σαφώς δεν είναι έτοιμη.  Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η Σεντ Ετιέν έκανε φοβερές εμφανίσεις στα φιλικά, το ίδιο ισχύει όμως και για την Ντιζόν, η οποία έρχεται από τραγική χρονιά και είναι πολύ αποδυναμωμένη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!