12:30 Kashima Antlers vs Yokohama F Marinos Japan J-League

Kashima Antlers
Τέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου η Κασίμα, μετά την ήττα «σοκ» 3-2 από τη Σόναν. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ είχε και δοκάρι. Στην επανάληψη δεν μπήκε καλά και δέχτηκε νωρίς δύο μαζεμένα τέρματα, έπειτα από αδράνεια της άμυνας. Στη συνέχεια «ξύπνησε» και ισοφάρισε με την προβολή του Σερτζίνιο και το εύστοχο πέναλτι του Ίτο και πίεσε ασφυχτικά για να κάνει την ολική ανατροπή. Τα χειρότερα ήρθαν σε «νεκρό» χρόνο, όταν και δέχτηκε τρίτο τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας. Έτσι, βρέθηκε στο -7 από την πρωτοπόρο Τόκιο και έχει από εδώ και πέρα να σκεφτεί το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρίσκεται τα προημιτελικά. Μακροχρόνια εκτός οι μπακ Γιουκιτόσι Ίτο (0/0), Ουτσίντα (4/0) και ο αμυντικός Σασάκι (0/0).
Yokohama F Marinos
Φάνηκε το κενό από την απουσία του πολύτιμου επιθετικού Τζούνιορ, στο παιχνίδι με τη Σιμίζου. Έχασε 1-0 και δεν μπόρεσε να σώσει τουλάχιστον το βαθμό, που θα την διατηρούσε σε απόσταση βολής από την Τόκιο και την πρώτη θέση. Είχε τις ευκαιρίες τόσο για να ανοίξει το σκορ, αλλά και για να ισοφαρίσει, ωστόσο ήταν πολύ φλύαρη επιθετικά και σε μία περίπτωση το δοκάρι δεν της έκανε το χατίρι. Καλείται να αντιδράσει άμεσα στο αποψινό παιχνίδι με την Κασίμα και να βρει λύσεις στις εκτός έδρας αδυναμίες της. Ο Έλληνας ομογενής τεχνικός, Άγγελος Ποστέκογλου, κάνει σπουδαία δουλειά και είναι ο βασικός λόγος της φετινής εξαιρετικής πορείας. Εκτός για τρεις μήνες ο επιθετικός Τζούνιορ (19/9), μακροχρόνια εκτός ο αμυντικός Τακάνο (2/0), διαθέσιμος από τιμωρία ο βασικότατος αμυντικός Μάρτινς (20/0).
Εκτίμηση
Έδειξε να μην έχει λύσεις η Γιοκοχάμα μετά τον τραυματισμό του πολύτιμου επιθετικού Τζούνιορ. Η Κασίμα είναι ομάδα έδρας, μετράει 6 σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στην Γιοκοχάμα και παραμένει αήττητη για 9 διαδοχικά ματς στο «σπίτι» της (8-1-0). Θα εμπιστευτούμε τους πρωταθλητές Ασίας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!