19:15 Universitatea Craiova vs AEK Athens UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Universitatea Craiova
Με παιδιά έως 14 ετών στις εξέδρες θα υποδεχθεί απόψε την ΑΕΚ η Ουνιβ. Κραϊόβα. Οι Ρουμάνοι είχαν προσφύγει στην UEFA για την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής των 3 αγωνιστικών χωρίς θεατές που τους είχε επιβληθεί για όσα έγιναν με τη Χόνβεντ στον β’ προκριματικό, όμως δεν δικαιώθηκαν. Έτσι, θα εκμεταλλευτούν ένα «παράθυρο» που υπάρχει στον κανονισμό της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τον οποίο σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στις εξέδρες, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, μαθητές έως 14 ετών και αυτό θα κάνουν οι Ρουμάνοι για να έχουν γηπεδική, όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο, ατμόσφαιρα. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό, η Ουνιβερσιτατέα προέρχεται από ήττα με 2-1 στο πρωτάθλημα, την 1η της στη διοργάνωση, από τη Χέρμανσταντ, όπου είχε αλλαγές. Όσο για την προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, προκρίθηκε δικαίως επί της Χόνβεντ (0-0 εκτός, 0-0 εντός σε κ.δ. & παράταση, 3-1 στα πέναλτι), μιας και ήταν καλύτερη και στα δύο ματς.
Ενόψει του αποψινού ματς, για το οποίο ο Παπούρα υποστήριξε ότι «θα πρέπει να δώσουμε το 400%» και επισήμανε ότι «η απουσία του κόσμου θα είναι εμφανής», δεν υπολογίζονται οι Γκάρδος (Α, 18/1 πέρσι), Μιχαΐλα (Μ, 29/1 πέρσι), Μπάικου (Ε, 9/0 πέρσι) και Κόλγιτς (Ε, 19/13 πέρσι). Επίσης υπάρχει ερωτηματικό με τον Τιάγκο Φερέιρα (Α, 2/0 φέτος) για τον οποίο ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι ανέφερε πως τον απέκτησε για λογαριασμό της ομάδας του, δίνοντας τον Μπάλασα (A, 5/0 φέτος).

(4-3-3): Πιλιατσέλι – Μάρτις, Άτσκα, Κέλιτς, Μπάνκου – Κικαλντάου, Ματέιου, Α. Ιβάνοφ – Μπάρμπουτς, Μ. Ρομάν, Βαταγέλου.

AEK Athens

Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της θα πραγματοποιήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος ξέρει καλά πως το μειονέκτημα των «κιτρινόμαυρων» είναι η έλλειψη επίσημων αναμετρήσεων. Στο τελευταίο της τεστ πριν από την αποψινή αναμέτρηση, η Ένωση έπαιξε την περασμένη Τετάρτη με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ. Έμεινε στο 0-0 και έδειξε πως θέλει δουλειά τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στην τελική πάσα, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο πείθοντας, πως πάντως, βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Έτσι εξηγούνται και οι δηλώσεις του Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία υποστήριξε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς. «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παραπάνω από έναν μήνα δουλειάς. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι», είπε και πρόσθεσε: «Θα παίξουν οι 11 που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση με στόχο τη νίκη». Και το τελευταίο έχει τη σημασία του με δεδομένο πως θεωρείται ανέτοιμος ο Λιβάγια (Ε, 38/12, πέρσι), με τον Κλωναρίδη (Ε, 37/6 πέρσι) να παίζει φορ.
Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ρουμανία χωρίς τον τραυματία, Τσιγκρίνσκι (Α, 26/0 πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις) που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή της λίστα, κάτι που ισχύει και για τον «φευγάτο» Γιακουμάκη (Ε, 23/4 με ΟΦΗ και ΑΕΚ πέρσι). Επίσης, υπήρξε και η αλλαγή με τον ανέτοιμο Κρίστισιτς (M, 18/2 με ΑΕΚ, πέρσι) να παίρνει στη λίστα τη θέση του Ντέλετιτς (Μ-Ε, 26/6 πέρσι με ΑΕΛ) που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής. Εκτός, επίσης, είναι ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος (Μ, 26/1 πέρσι).
(4-2-3-1): Μπάρκας – Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου (Σβάρνας), Χουλτ – Σιμόες, Σιμάο – Βέρντε, Ζεράλδες, Μάνταλος – Κλωναρίδης.
Εκτίμηση
Η ευρωπαϊκή εμπειρία σε συνδυασμό με την απουσία του κόσμου μπορούν να αποτελέσουν το «συν» της ΑΕΚ εν συγκρίσει με την πιο έτοιμη λόγω επίσημων αγώνων Ουν. Κραϊόβα. Ως εκ τούτου, θα επιλέξουμε combo bet «Χ2 & over 1,5» σε αποδόσεις άνω του 2.00.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!