03:00 Guadalajara Chivas vs Santos Laguna Mexico Copa México Apertura Group 7

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Προηγήθηκε από το 9ο λεπτό στην έδρα της Πουέμπλα για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με εκτέλεση πέναλτι του Αλανίς. Αμέσως μετά προσέγγισε πιο παθητικά το παιχνίδι, κάτι που της κόστισε και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, πήγε στα αποδυτήρια με 1-1 σκορ. Αργότερα δεν ήταν απειλητική, καθώς δεν σημείωσε καμία τελική, ενώ επίσης γλύτωσε πολλές φορές από το εις βάρος τέρμα. Ετσι, πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και πλέον διαθέτει 4 στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός της, Τόμας Μπόι, αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές προσώπων στο αποψινό παιχνίδι με τη Σάντος Λαγκούνα, καθώς ακολουθεί πολύ κρίσιμο ματς απέναντι στην Ατλέτικο Σαν Λουίς για τη Λίγκα ΜΧ. Η ομάδα του, βρίσκεται πολύ χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και πλέον κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Σίγουρα θέλει να πετύχει κάτι θετικό στο Κύπελλο, ωστόσο κύριος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτος αποστολής τέθηκε ο αμυντικός, Εράμ Μιέρ, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μη διαθέσιμος είναι και ο μέσος, Μάικλ Πέρες, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο προηγούμενο ματς.

Bet Info

4 τα n/g στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Γουδίνιο – Βαν Ράνκιν, Αλανίς, Μπρισένιο, Σάντσες – Πονσε, Σερβάντες, Βιγιαλπάντο, Λόπες – Βέγκα, Περάλτα.

ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Απέδειξε για ακόμη μια αγωνιστική πως δεν είναι τυχαία ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Συνέχισε το απόλυτο των νικών, κερδίζοντας εύκολα την Ατλας με 2-1 εκτός έδρας για την περασμένη αγωνιστική και πλέον βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Μπορεί το σκορ να μην αντικατοπτρίζει καθαρά την εικόνα του παιχνιδιού, ωστόσο η ομάδα του Τορεόν είχε εύκολο βράδυ στη δύσβατη έδρα της Ατλας και πήρε άξια το τρίποντο.

«Η νίκη σε μια δύσκολη έδρα σαν και αυτή είναι πολύ σημαντική. Από την αρχή είχαμε πρόθεση να δώσουμε ένταση στο παιχνίδι. Κάποιες φορές το κάναμε σωστά, άλλες όμως λάθος και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά πάνω σε αυτό. Πήραμε μια άξια νίκη κόντρα σε ένα σκληρό αντίπαλο», τα λόγια του Ουρουγουανού τεχνικού, Γκιγιέρμο Αλμάδα, μετά τη νίκη επί της Ατλας.

Οσον αφορά τις υποχρεώσεις της για το Κύπελλο, στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου αντιμετώπισε εντός έδρας την Κορεκαμίνος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Εκεί, δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αγωνίστηκε με αναπληρωματική ενδεκάδα. Δίκαια κρίνεται η ισοπαλία που έφερε με σκορ 1-1.

Αγωνιστικά Νέα

Επίσης με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει την ομάδα του ο Γκιγιέρμο Αλμάδα. Βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Φέλιξ Τόρες (αμυντ.), Χεσούς Βάσκες και Ντιέγκο Βαλντές (μέσοι), όπως και ο φορ, Οκτάβιο Ριβέρο.

Bet Info

Αήττητη στα 5 τελευταία της ματς, έχοντας φέρει 4 over σε αυτά.

Ενδεκάδα

(3-4-3): Ασεβέδο – Αμπέγια, Τόρες, Ντίας – ντε Μπουέν, Βάσκες, Γκάμες, Μεδίνα – Βαλντές, Ριβέρο, Γκαρνίκα.

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πολλούς αναπληρωματικούς και αυτό ενδέχεται να φέρει αναστάτωση στο παιχνίδι τους. Η αμυντική αστάθεια της Γουαδαλαχάρα είναι εμφανής έως τώρα, τη στιγμή που η Σάντος Λαγκούνα εμφανίζεται εξαιρετική επιθετικά. Αμφότερες χρειάζονται τους βαθμούς για τη συνέχεια του Κυπέλλου και φαντάζει πολύ πιθανό να προσεγγίσουν επιθετικά τον αγώνα. Ιδιαίτερα ελκυστικό το over του παιχνιδιού.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!