21:15 Slovan Bratislava vs Dundalk FC UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Slovan Bratislava
Σε εξαιρετική κατάσταση οι Σλοβάκοι, αφού νίκησαν και μέσα στο Κόσοβο τη Φερονικέλι με 2-0 κέρδισαν 3-0 στη Σένιτσα το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Στο Κόσοβο τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση στο 19′ όταν σκόραρε ο Βέρνον (είχαν κερδίσει 2-1 στο πρώτο ματς). Ο Χόλμαν στο 54′ έκανε το 2-0, με 10 τελείωσε το ματς η Φερονικέλι μετά την αποβολή του Μέβλαν Ζέκα στο 88′. Ακόμα πιο απλά τα πράγματα στη Σένιτσα, μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με τον Νόνο Ντελγκάδο, ο Ραφαέλ Ρατάο το δεύτερο γκολ στο 33′. Ο Αλεξάντερ Κάβριτς έκανε το 3-0 στο 63′, «τρία στα τρία» για τη Σλόβαν που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα. «Έχουμε μεγάλο ρόστερ και αντέχουμε τα διπλά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Σλοβάκων, Γιαν Κόζακ, που τόνισε ότι θα παίξουν μόνο όσοι είναι 100% έτοιμοι κόντρα στη Ντάνταλκ, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον αμυντικό Κέναν Μπάιριτς (Α. 1/0 πρωτάθλημα, 4/0 Ευρώπη).
Dundalk FC
Έχασε εύκολα 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάγκ και αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ακόμα μία ευκαιρία διάκρισης στο Γιουρόπα. Δέχτηκε το γκολ από την αζέρικη ομάδα μόλις στο 12′, από τον Τζέιμι Ρομέρο, με τους γηπεδούχους να ασκούν ασφυκτική πίεση, κλείνοντας τους Ιρλανδούς στα καρέ τους. Μόλις μία φάση στο πρώτο μέρος για την Ντάνταλκ που θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με βαρύτερο σκορ. Ξεκίνησε το β’ μέρος πιέζοντας ψηλά και έδειχνε πιο ανταγωνιστική, είχε όμως μόνο μια καλή στιγμή με τον Χόμπαν. Μια κλάση ανώτερη η Καραμπάγκ, έκανε το 2-0 στο 76′ με τον αριστερό μπακ Αΐλτον. Ο Ρομέρο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 87′, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με το αποτέλεσμα να καταδεικνύει και την εικόνα του ματς. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Τζόρνταν Φλόρες (15/1 πρωτάθλημα, χωρίς συμμετοχή στην Ευρώπη), ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο μέσος Ρόμπερτ Μπένσον (4/0, 3/0) που χτύπησε στο ματς με την Καραμπάγκ.
Εκτίμηση
Μεγάλο φαβορί η φορμαρισμένη Σλόβαν, αναμενόμενα μικρή η απόδοση του άσου. Η Νταντάλκ θα πάει το ματς στη δύναμη, παίζοντας κλειστά, τα παιχνίδια της πάντως στην Ευρώπη δεν ανοίγουν, ακόμα και αυτό με την Καραμπάγκ έμεινε στα 3 γκολ. Εκτιμώντας ότι δεν θα ξεπεραστεί η… ταρίφα, τα 2-3 γκολ στο 2.00 αξίζουν το ρίσκο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!