Άσσοι την ημέρας…

Καλησπέρα και απο εμένα,

Διαβάζοντας όλα τα προγνωστικά ,μελετώντας τους τζίρους και βλέποντας την κατάσταση των ομάδων κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι τρεις αυτοί Άσσοι είναι σε εξαιρετικές τιμές….

PAOK (GRE) v AJAX (HOL):Ο ΠΑΟΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης από αυτό το ζευγάρι καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ο Άγιαξ έχασε δύο πολύτιμους παίκτες (Ντε Λιχτ, Ντε Γιόνγκ) και μέχρι στιγμής έχει δείξει πως δεν έχει δέσει η άμυνα του. Μεσοεπιθετικά βέβαια διατήρησε όλους τους παίκτες του, ενώ πρόσθεσε ως έξτρα λύση τον Πρόμες, ο οποίος βρίσκεται ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ μετά τις περσινές μονομαχίες με την Σπαρτάκ Μόσχας στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Αίαντας» θα παίξει -όπως πάντα- επιθετικά, όμως ο «Δικέφαλος» θα έχει τις ευκαιρίες του…τεράστιος ο Ασος.

APOEL FC (CYP) v KARABAKH (AZE):O ΑΠΟΕΛ σίγουρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, γνωρίζοντας πως ο επαναληπτικός του Αζερμπαϊτζάν θα είναι αρκετά πιο δύσκολος. Έμπειρη ομάδα η Καραμπάκ δύσκολα θα ανοιχτεί στο πρώτο παιχνίδι. Σε χαμηλές τιμές το under και δεν αξίζει το ποντάρισμα,θα πάμε με την έδρα και τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ. Άσος.

FK CRVENA ZVEZDA v FC COPENHAGEN (DEN):Δύσκολο ματς, όπου κοντράρονται δύο σοβαρές ομάδες που έχουν ως στόχο την είσοδο στους ομίλους. Έχουν προβάδισμα οι γηπεδούχοι λόγω και της εμπειρίας τους, αλλά και λόγω έδρας. Πάμε με τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!