21:30 Nürnberg vs Hamburger SV Germany 2. Bundesliga

Nürnberg
Τρεις βαθμοί στο σακούλι της Νυρεμβέργης. Η πρεμιέρα του Νταμίρ Κάναντι στη Δρέσδη ήταν ό,τι πρέπει, με την ομάδα του να περνά νικηφόρα με σκορ 1-0. Ο νεοφερμένος Ντόβενταν (53’) πέτυχε το «χρυσό» γκολ και χάρισε τη νίκη στους Φράγκους. Προβλημάτισε με την απάθειά της στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχε μία καλή ευκαιρία. Από το 10’ έως το 35’ ήταν κομπάρσος στο ματς. Τότε άλλαξε το σύστημα ο Κάναντι, ενίσχυσε κυρίως το κέντρο και έτσι βελτιώθηκε η εικόνα της. Ό,τι προβλήματα είχε στο δεύτερο ημίχρονο, τα έλυσε ο γκολκίπερ Ματένια. Στο τέλος είχε δοκάρι για το 2-0 ο Πέτρακ. Ο Αυστριακός κόουτς κοιτάζει πλέον το ματς με το Αμβούργο. Περιμένει 40.000 κόσμο. Πάλι μπορεί να παίξει το ρόλο της ομάδας που δεν χρειάζεται να έχει την κατοχή της μπάλας, αν και ο Κάναντι τόνισε πως θέλει να δει τους παίκτες του να δημιουργούν και να μην είναι παθητικοί. Έτοιμος ο Μεδέιρος, ο Πορτογάλος εξτρέμ βάζει υποψηφιότητα για την αρχική 11άδα. Εκτός οι Ζρέλακ (Ε), Μισιτζάν (ΜΕ), Σλόιζενερ (Ε), Φουξ (Μ).
Hamburger SV
Πάλι καλά που απέσπασε την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ντάρμσταντ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το Αμβούργο, βέβαια, ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στο 1ο ημίχρονο. Έπαιξε σωστά, εντούτοις… ξεχνούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με το… καλησπέρα του β’ ημιχρόνου ήρθε το γκολ της Ντάρμσταντ, από τη δική του απροσεξία. Το σφυροκόπημα έγινε πιο έντονο, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει καθαρό μυαλό. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε εν τέλει με πέναλτι στο 98’ (!), σκόρερ ο αρχηγός Χαντ. Γλίτωσε από τα χειρότερα. Έδειξε, ωστόσο, την ίδια μέτρια εικόνα με την περυσινή σεζόν. Παλεύει, μοχθεί, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να σκοράρει με ευκολία. Κόντρα στη Νυρεμβέργη πάλι θα συναντήσει έντονη αντίσταση. Ο Κίτελ έδειξε κάτι διαφορετικό όταν μπήκε αλλαγή και ίσως ξεκινήσει βασικός. Δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο ματς οι στόπερ Μπέιτς και Λέτσερτ. Στην αποστολή ο νεοφερμένος πιτσιρικάς της Άρσεναλ, Αμαέτσι, που εντυπωσίασε στις προπονήσεις.
Εκτίμηση
Η μία θα προσέξει την άμυνά της, η άλλη θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικά. Η διαφορά τους είναι ότι η Νυρεμβέργη είναι σταθερή στο παιχνίδι της, παρά τις όποιες αρρυθμίες στην πρεμιέρα. Την ίδια στιγμή, το Αμβούργο θέλει ένα… κάρο ευκαιρίες για να σκοράρει. Όχι, όμως, και να δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ. Του ταιριάζουν αυτά τα ματς. Δεν χάνει.Διπλό

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!