13:00 Urawa Red Diamonds vs Nagoya Grampus Japan J-League

Urawa Red Diamonds
Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Ουράβα το καλό ξεκίνημα που έκανε στο ντέρμπι, απέναντι στην Κασίμα (1-1 εντός). Είχε τις πρώτες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο σταδιακά έπεφτε η απόδοση της και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 77’ μετά από αδράνεια και κενό στο κέντρο της άμυνας. Τα έδωσε όλα όμως στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία με την κεφαλιά του παικταρά Κορόκι. Ουσιαστικά έχει τεθεί εδώ και αρκετό καιρό εκτός στόχων στο πρωτάθλημα και το βάρος έχει πέσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης και πριν από μία διετία έφτασε στην κορυφή της Ασίας. Παραμένει αμφίβολος ο πολύτιμος μέσος Εβέρτον (12/1), τιμωρημένος ο χαφ Σιμπάτο (10/0).
Nagoya Grampus
Στο καταλληλότερο σημείο ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Ναγκόγια. Ο κατήφορος συνεχίστηκε και απέναντι στην Γκάμπα Οσάκα, όπου και δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις μετά από κενό στο κέντρο της άμυνας (2-2 εντός).
Ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με τον Μαέντα στο 4ο λεπτό, ωστόσο ισοφαρίστηκε σχεδόν αμέσως. Στο 44’ ο Μιχαγιάρα έδωσε για δεύτερη φορά κεφάλι στο σκορ, όμως δεν καθάρισε την υπόθεση νίκη όταν είχε την ευκαιρία και το «πλήρωσε». Συνολικά αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και εννιά διαδοχικές αγωνιστικές (0-3-6) και έπεσε στην 10ηθέση, τη στιγμή που βρισκόταν στην κορυφή. Κομβικό ρόλο έχει παίξει και το παρατεταμένο ντεφορμάριμα βασικών παικτών. Μακροχρόνια εκτός ο χαφ Αόκι (0/0), αμφίβολος ο βασικότατος αμυντικός Μαρουγιάμα (17/0). Νέα απώλεια ο πολύτιμος χαφ Γιονεμότο (19/0).
Εκτίμηση
Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να αλλάξει κάτι στη Ναγκόγια, η οποία πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις εδώ και αρκετούς μήνες. Η Ουράβα κάνει κάκιστη χρονιά εντός συνόρων, ωστόσο είναι σε ανοδική πορεία και θα την εμπιστευτούμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!