Τετράδα για πολλα γούστα!

Καλησπέρα διαδικτυακοί φίλοι ,

Τετράδα για πολλά γούστα η σημερινή και ελπίζουμε να μας πάει στον σωστό δρόμο.

OSTERSUNDS v AFC ESKILSTUNA:Η Όστερσουντ υποδέχεται την ουραγό Εσκιλστούνα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Allsvenskan Σουηδίας και έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει μετά από δύο αγωνιστικές και να ανέβει βαθμολογιικά.

BROMMAPOJKARNA v BRAGE:Η Μπράγκε ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από τη Μιάλμπι στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Δέχθηκε το γκολ της ήττας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην κατηγορία. Η Μπράγκε βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Εκτός έδρας τρέχει αήττητο σερί 3 αγώνων με 2 νίκες και μία ισοπαλία. Διαθέτει την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας με 14 γκολ.

BRADFORD v CAMBRIDGE UTD:Από τα φαβορί για τον τίτλο (και φυσικά την άνοδο) οι «Μπάνταμς» έχουν (φαινομενικά) το ευκολότερο έργο, κόντρα στην Κέμπριτζ την οποία δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση, σε αντίθεση με τους «Μπάνταμς» που αναμένω να κερδίσουν την απευθείας άνοδο. Η παρουσία των χιλιάδων οπαδών της, η εμπειρία του τεχνικού Μπόιερ αλλά και η ποιότητα των παικτών της είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν τον άσο.

EXETER v MACCLESFIELD:Η προετοιμασία βγήκε με αρκετούς νεαρούς, με τον παλαιό αστέρα των Τότεναμ και Αρσεναλ, Σολ Κάμπελ να κάνει ότι περνάει από το χέρι του αλλά μάλλον να μην φτάνει. Σήμερα, ταξιδεύει στην έδρα της Εξετερ που πέρσι σε μία μεταβατική σεζόν έφτασε κοντά στα πλέι οφ. Φέτος, πιο έτοιμη, ενισχυμένη και έμπειρη δείχνει σε θέση να τα καταφέρει. Στην έδρα της συνήθως έχει τον πρώτο λόγο, ειδικά κόντρα σε ομάδες κατώτερου επιπέδου. Ο άσος η επιλογή μας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!