England Championship

BARNSLEY v FULHAM:Μπαίνει με… αέρα φαβορί η Φούλαμ στο φετινό πρωτάθλημα. Σαφώς πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα, ενώ έχει πολύ καλή παράδοση στο Μπάρνσλεϊ εδώ και δύο δεκαετίες. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Περιμένουμε «κλειστό» ματς. Έχει ρίσκο το «Χ», αλλά παίζεται.
BLACKBURN v CHARLTON:Παραδοσιακά δυνατή στο «Ίγουντ Παρκ» η Μπλάκμπερν, που πέρυσι είχε βρει τον τρόπο να φτάνει εύκολα στο γκολ. Λογική επιλογή ο άσος. Εναλλακτικά θα πάμε με το G/G, δεδομένου ότι η Τσάρλτον έχει επιθετική φιλοσοφία.
BRENTFORD v BIRMINGHAM:Τόσο η έδρα, όσο και η παράδοση, δίνουν προβάδισμα στην Μπρέντφορντ. Πέρυσι οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή σεζόν εντός, τη στιγμή που η Μπέρμιγχαμ δεν ήταν κάτι το σπουδαίο στα εκτός. Στηρίζουμε την έδρα, ενώ μπορεί να γίνει και παιχνίδι με τα γκολ των γηπεδούχων.
MILLWALL v PRESTON:Η σεζόν ξεκινάει με τη Μίλγουολ μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Όχι ότι περιμένουμε την Πρέστον να… βγάλει μάτια, αλλά θεωρούμε ότι τουλάχιστον θα έχει επιτυχημένη πρεμιέρα. Υπάρχει λογική στο να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και για αυτό θα πάμε στο 2DNB.
READING v SHEFF WED:Από τη στιγμή που η «αιώνια» αντίπαλος της φέτος θα αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία, για τη Γουένσντεϊ υπάρχει μόνο η άνοδος φέτος. Για να «χτυπήσει» εξάδα, παιχνίδια σαν το σημερινό στο Ρέντινγκ πρέπει να τα «καθαρίζει». Λογικά θα το κάνει, αφού οι γηπεδούχοι είναι στα μέτρα της. Το Χ2 μπορεί να παιχτεί σε παρολί.
STOKE v QPR:Σε μεταβατικό σημείο η ΚΠΡ, θα χρειαστεί χρόνο. Η Στόουκ δύσκολα θα είναι το ίδιο κακή με πέρυσι. Παραδοσιακά έχει δύναμη στην έδρα της. Το ιδανικό πάντως είναι να αφήσουμε στην άκρη το συγκεκριμένο ματς, αφού θέλουμε να τους δούμε πρώτα τους «πότερς».
SWANSEA v HULL:Ομάδες της ίδιας ταχύτητας πάνω – κάτω. Η λογική λέει πως Σουόνσι και Χαλ θα κάνουν και φέτος αντίστοιχες πορείες. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αποδυναμώθηκαν, είμαστε επιφυλακτικοί στο να στηρίξουμε την έδρα. Ας το αφήσουμε στην άκρη, για να δούμε τις δύο ομάδες πρώτα…
WIGAN v CARDIFF:Η Κάρντιφ έρχεται από την παραπάνω κατηγορία και διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο. Βάσει και της εικόνας της στην προετοιμασία, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο στην πρεμιέρα. Άλλωστε, η Γουίγκαν είναι στα μέτρα της. Περιμένουμε κλειστό ματς και δίνουμε προβάδισμα στα δεξιά. Οριακά αποδεκτό το 2DNB.
NOTT’M FOREST v WEST BROM.:Η «πολιτική» της Γουέστ Μπρομ μετά τον υποβιβασμό της ήταν σοβαρή και οι «μπάγκις» στοχεύουν ξεκάθαρα στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ. Χρειάζονται ακόμα τον χρόνο τους. Από τη στιγμή που η Νότιγχαμ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!