Scotland League Two

BRECHIN v ANNAN ATHLETIC:Αμφίρροπη αναμέτρηση με τη Μπρέχιν να χτίζεται από την αρχή και την ‘Ανναν να έχει αρκετούς παίκτες αμφίβολους. Και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα αλλά δείχνουν και ευάλωτες αμυντικά. Δεν ικανοποιεί το 1.60 που συνοδεύει το γκολ/γκολ, σαφώς καλύτερο το 1.72 που συνοδεύει το πιθανό Over 2.5.
COVE RANGERS FC v EDINBURGH CITY:Η Κόουβ είναι το μεγάλο φαβορί, δείχνει δυνατή έχει κάνει επενδύσεις, έρχεται με φόρα και παίζει στην έδρα της. Το Εδιμβούργο όμως αρέσκεται σε τέτοια ματς, να είναι εκτός έδρας και να προσέχει την άμυνα του. Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, τα ματς των φιλοξενούμενων δεν ανοίγουν εύκολα τα 2-3 γκολ στο 1.97 έχουν τύχη.
ELGIN CITY v COWDENBEATH:Η Κόουβ είναι το μεγάλο φαβορί, δείχνει δυνατή έχει κάνει επενδύσεις, έρχεται με φόρα και παίζει στην έδρα της. Το Εδιμβούργο όμως αρέσκεται σε τέτοια ματς, να είναι εκτός έδρας και να προσέχει την άμυνα του. Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, τα ματς των φιλοξενούμενων δεν ανοίγουν εύκολα τα 2-3 γκολ στο 1.97 έχουν τύχη.
STENHOUSEMUIR v ALBION ROVERS:Η Στένι έχει το προβάδισμα, μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει όμως. Οι Ρόβερς έδειξαν καλά στοιχεία στο Λιγκ Καπ, η τραγική τους όμως αμυντική λειτουργία έκανε την εμφάνιση της στο ματς με τη Ντανφέρμλιν. Το παιχνίδι δείχνει ανοικτό, το Over 2.5 είναι στο αξιοπρεπέστατο 1.70.
STIRLING ALBION v QUEENS PARK:Η Στένι έχει το προβάδισμα, μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει όμως. Οι Ρόβερς έδειξαν καλά στοιχεία στο Λιγκ Καπ, η τραγική τους όμως αμυντική λειτουργία έκανε την εμφάνιση της στο ματς με τη Ντανφέρμλιν. Το παιχνίδι δείχνει ανοικτό, το Over 2.5 είναι στο αξιοπρεπέστατο 1.70.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!