13:00 Shonan Bellmare vs Kashima Antlers Japan J-League

Shonan Bellmare
Στο καταλληλότερο σημείο ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Σόνα, καθώς εμφάνισε σημάδια διάλυσης κόντρα στη Σαπόρο. Το τελικό 5-2 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, αφού η έκταση του σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα στόπερ ήταν σε κάκιστη μέρα και δέχτηκε δύο μαζεμένα τέρματα στο 18’ και στο 21’, ωστόσο μείωσε προσωρινά με την κεφαλιά του Όνο στο 36’. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήρθαν ακόμα τρία τέρματα και το μόνο που κατάφερε, ήταν να σκοράρει για δεύτερη φορά με την κεφαλιά του Νόντα στις καθυστερήσεις. Είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως πρέπει να προσέξει προκειμένου να μην μπλέξει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Επέστρεψε ο μέσος Γιαμάντα, ο οποίος δεν έπιασε στην Ουράβα (1/0). Ελεύθερος έμεινε ο αμυντικός Ντούμας (1/0), προχώρησε επίσης στην απόκτηση δύο νεαρών παικτών. Παραμένει μακροχρόνια εκτός ο χαφ Οχάσι (5/1). Αμφίβολος ο επιθετικός Ουμεσάκι (13/1).
Kashima Antlers
Έχασε τεράστια ευκαιρία η Κασίμα την Τετάρτη ώστε να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Δεν ήταν καλύτερη από την Ουράβα, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι θα μπορούσε άνετα να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς (1-1). Δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο σταδιακά ανέβαζε την απόδοση της και στο 77’ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Ίτο. Άντε όμως μόλις για δέκα λεπτά και δέχτηκε την ισοφάριση έπειτα από αδράνεια της άμυνας και λάθος του έμπειρου στόπερ Ματσίντα. Πλέον, η νίκη στο αποψινό ματς με τη Σόναν αποτελεί μονόδρομο αν δεν θέλει να χάσει περισσότερο έδαφος. Αποκτήθηκε ο μέσος Κοϊζούμι από την Κασίβα (1/0 φέτος). Μακροχρόνια εκτός οι μπακ Γιουκιτόσι Ίτο (0/0) και Ουτσίντα (4/0). Εκτός και οι αμυντικοί Τζουνγκ (6/0), Σασάκι (0/0).
Εκτίμηση
Από τραγική εμφάνιση προέρχεται η Σόναν, η οποία δεν τρομάζει στο «σπίτι» της. Η Κασίμα είναι σε σταθερά ανοδική πορεία τις τελευταίες βδομάδες και μπορεί να φύγει με τη νίκη, που θα τη διατηρήσει μέσα στο κόλπο του τίτλου. Σε αποδόσεις διπλασιασμού θα εμπιστευτούμε τους πρωταθλητές Ασίας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!