21:00 LB Châteauroux vs Rodez AF France Ligue 2

LB Châteauroux
Στην έδρα της Κλερμόν συνήθιζε να παίρνει ισοπαλίες. Όμως, επειδή η ιστορία δεν παίζει μπάλα, φάνηκε πολύ νωρίς πως δεν θα μπορούσε να κοντράρει τη γηπεδούχο. Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 8ο λεπτό από το γκολ του Εντιάιγ, σε μία φάση στην οποία η τύχη της γύρισε την πλάτη (η μπάλα κόντραρε κι άλλαξε πορεία). Δέχτηκε ακόμη δύο γκολ, από τον Γκρίμπιτς, στο 54’ και στο 83’ με πέναλτι. Η ίδια, που έμεινε με 10 στο 86’, λόγω αποβολής του Εμπονέ, προσπάθησε ν’ αντιδράσει στο τέλος του α’ μέρους και στην αρχή του β’ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν έπαιξε καλά. Έχει πολλά προβλήματα σε επίθεση κι άμυνα κι οφείλει να τα διορθώσει άμεσα. Από την αποστολή απουσιάζει ο τιμωρημένος Εμπονέ (Α, 1/0) και οι Κορντοβάλ (Α, 1/0), Μπουκαρί (Ε, 1/0), Τορμάν (Ε, 1/0), που χτύπησαν στην πρεμιέρα, καθώς και οι Φοφανά (Α, 28/0 πέρυσι) και Οπερί (Α, 22/0 πέρυσι), που κάνουν αποθεραπεία. Πρώτη συμμετοχή για τον νεοαποκτηθέντα Ζουνγκ (Ε, 26/7 πέρυσι με τη Ρεμς).
Rodez AF
Ίσως κάποιος να περίμενε πως στον πρώτο της αγώνα στη Λιγκ 2, ύστερα από 30 χρόνια, θα ήταν αγχωμένη, ειδικά από τη στιγμή που αυτός δεν έγινε στη φυσική της έδρα, αλλά στο ουδέτερο της Τουλούζ. Κάτι τέτοιο όμως, δεν συνέβη ποτέ. Χρειάστηκε μόλις 40 δευτερόλεπτα για να προηγηθεί (Μπονέ), ενώ πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, ο Ανρί είχε κάνει το 2-0. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι: έδωσε χώρο στην Οσέρ, προστάτεψε την άμυνά της και πήρε τη νίκη, παρά το ότι δέχτηκε πίεση. Με καλές αποκρούσεις του γκολκίπερ της, αλλά και λόγω της αστοχίας των «οσερουά», κράτησε το 2-0. Αυτή η επιτυχία την εκτοξεύει σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς τη γεμίζει με αυτοπεποίθηση, πως μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Νέος απόντας ο Μπαρντί (Α, 1/0). Ούτε αυτήν την εβδομάδα στην αποστολή οι Ζακόμπ (Α, 15/0 πέρυσι), Σαναϊά (Α, 29/0), Μορί (Α, 20/0), Καντί (Ε, 15/4) και οι «νεοαποκτηθέντες» Ενγκόι (Α), Ματίς (Ε).
Εκτίμηση
Από τα παιχνίδια που… προκαλούν στοιχηματικά. Η Ροντέ δείχνει ικανή να πάρει το αποτέλεσμα, με το Χ2 Διπλή Ευκαιρία να μοιάζει καλή περίπτωση, μόνο που πληρώνει λίγο. Πιο επιθετικά λοιπόν, θα ρισκάρουμε στη νίκη της Ροντέ, που βάσει αποδόσεων αποτελεί έκπληξη, αλλά η αγωνιστική εικόνα άλλα λέει.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!