21:00 Paris FC vs FC Sochaux France Ligue 2

Paris FC
Στα φιλικά της προβλημάτισε, όμως αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Τη Δευτέρα αντιμετώπισε εκτός τη Λοριάν και γνώρισε την ήττα με 3-0. Το σκορ, ίσως και να την… κολακεύει. Θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα γκολ. Είδε την εστία της να παραβιάζεται στο 11’ (Καμπό), στο 55’ (Σονιέ) και στο 77’ (Ουισά). Ο τερματοφύλακάς της, ο Ντε Μαρκονέ, έκανε παιδαριώδη λάθη και φέρει τεράστια ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ. Η ίδια απείλησε για 1η φορά λίγο μετά το 2-0 (στο 58’, είχε χαμένο «τετ-α-τετ»), όμως στο 60’ έμεινε με 10, λόγω της ανόητης αποβολής του Γιοού (έσπρωξε αντίπαλο μπροστά στο διαιτητή κι ενώ το παιχνίδι είχε σταματήσει). Ο Μπαζντάρεβιτς πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για να τη μεταμορφώσει. Το ότι εντός χάνει δύσκολα, ίσως να μην αρκεί τώρα. Από την αποστολή βγαίνει ο τιμωρημένος Γιοού (Α, 1/0), αλλά μπαίνει ο Νομεντζαναχάρι (Μ, 31/2), που… ξεκουράστηκε από το Κόπα Άφρικα. Δεν ήρθαν τα χαρτιά του νεοαποκτηθέντα Τανασίγεβιτς (Α).
FC Sochaux
Στον εντός έδρας αγώνα με την Καέν, η αποστολή της ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη. Κατάφερε να κρατήσει την αντίπαλό της στο 0-0 (αν κι ήταν το αουτσάιντερ). Μάλιστα, στη συνολική εικόνα του αγώνα, ίσως να είχε και περισσότερες φάσεις. Γενικώς όμως, το παιχνίδι ήταν κακό, με λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Επιβεβαιώνει το ότι πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Τώρα πάντως, θα παίξει μόνο αμυντικά, καθώς έχει ως πρώτο στόχο να χαλάσει τη δημιουργία των Παριζιάνων. Αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα κι αν βρει χώρους για να εκδηλώσει αντεπιθέσεις, έχει καλώς. Αλλιώς και η ισοπαλία μια χαρά θα είναι γι’ αυτήν. Χτύπησε και βγαίνει από την αποστολή ο τερματοφύλακας Πρεβό (1 συμμ.), δεν μπήκε ο 30χρονος Πριβά (Ε), που επέστρεψε ύστερα από πολλά χρόνια. Ανέτοιμοι παραμένουν οι Μοντενίς (Α, 13/0 πέρυσι), Τουρέ (Ε, 10/2), Τιουν (Μ, νεοαποκτηθέντας).
Εκτίμηση
Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει. Παράδοση και στατιστική δείχνουν U 2,5, αλλά αυτή η επιλογή με τόσο μικρή απόδοση, δεν απασχολεί κανένα. Η Σοσό μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, το ματς μάλλον θα κριθεί προς το τέλος. Το ημίχρονο είναι πολύ πιθανό να μείνει στην ισοπαλία. ΧΗ λοιπόν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!