21:00 AJ Auxerre vs Le Mans FC France Ligue 2

AJ Auxerre
Αντιμετώπισε – ως φιλοξενούμενη – τη «νεοφώτιστη» Ροντέ στο ουδέτερο της Τουλούζ κι έφαγε γκολ προτού καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό (Μπονέ). Στο 19’ ο Ανρί έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, η Οσέρ «ξύπνησε», αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν αργά. Ως την ανάπαυλα έκανε δύο καλές φάσεις. Στο β’ κυριάρχησε κι έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε. Η ήττα της πρεμιέρας, εκτός του ότι έφερε κατήφεια στα αποδυτήριά της, αποκάλυψε με τον πιο εμφατικό τρόπο τα μεγάλα κενά που έχει, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Ο κόουτς Φουρλάν είναι πολύ έμπειρος, όμως θα πρέπει και η διοίκηση να τον ενισχύσει με κάποιες μεταγραφές. Η νίκη τώρα, είναι «μονόδρομος», γιατί σε διαφορετική περίπτωση, η πίεση θα κάνει από νωρίς την εμφάνισή της στο «Αμπέ Ντεσάν». Ωστόσο, χρειάζονται και λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ξεκουράζεται από το EURO U19 ο Μπεργκαουί (Ε, 7/0 πέρυσι), ανέτοιμοι παραμένουν οι Μπα (Α, 6/0), Γιουσούφ (Α, 11/0). Μπαίνουν στην αποστολή οι Μαρσελάν (Α, 5/0), Αντεοτί (Μ, 25/3).
Le Mans FC
Η φιέστα της επιστροφή στη Β’ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο κι ολοκληρώθηκε με το χειρότερο. Το Σάββατο φιλοξένησε τη Λανς και προηγήθηκε με τον Μουσίτι Όκο (33’). Καλύτερη στο α’, θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλο γκολ, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια. Στο β’ όμως, έφαγε δύο γκολ (Σοτοκά 66’, Σουιάρ 84’). Η αμυντική της λειτουργία ήταν κάκιστη απέναντι στην φιλοξενούμενη και δεν μπόρεσε να σταματήσει τις πολύ καλές ενέργειες των «λανσουά». Τώρα, βρίσκει απέναντί της μία πιο βατή αντίπαλο, αλλά και η ίδια θα χάσει αρκετή από τη δύναμή της, όπως συμβαίνει στις περισσότερες «εξόδους» της. Πάντως, αν αυτή τη φορά οι αμυντικοί της είναι πιο συγκεντρωμένοι και συνεργαστούν λίγο καλύτερα, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Απαράλλαχτη η αποστολή. Λείπουν ξανά οι βασικότατοι πέρυσι, αλλά ανέτοιμοι Ντασκέ (Α, 22/0), Γκοπ-Φενεπέζ (Μ, 13/2).
Εκτίμηση
Σχετικά μοιρασμένο ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να μην έχουν σημαντικές διαφορές. Λόγω εμπειρίας κι έδρας, είναι λογικό οι αποδόσεις να δείχνουν φαβορί την Οσέρ. Όμως, από τη στιγμή που έχει τόσα πολλά προβλήματα επιθετικά, θα δυσκολευτεί πολύ. Η Λε Μαν θα είναι ικανοποιημένη με το «Χ».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!