19:00 Opava vs Banik Ostrava Czech Rep. 1. Liga

Opava
Η Οστράβα προερχόταν από «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, αλλά την Κυριακή προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Είχε δύσκολη αποστολή, καθώς πήγε να παίξει στην έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1. Μετά το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας έξι βαθμούς. Στα του αγώνα, ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Ντέντιτς. Δεν διαχειρίστηκε σωστά το γρήγορο προβάδισμα και στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση. Μέχρι το ημίχρονο, «πρόλαβε» να δεχτεί δύο γκολ και την ολική ανατροπή, ενώ στην επανάληψη ολοκληρώθηκε η κακή εικόνα της. Απόψε παίζει γειτονικό ντέρμπι με την Μπάνικ Οστράβα και ο στόχος είναι να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Εκτός είναι οι Μανζία (Μ, 10/0, πέρυσι) και Κνέιζλικ (Α.), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Σβοζίλ (Α, 2/0) και Ζαβαντίλ (Μ, 2/0).
Banik Ostrava
Η Μπάνικ Οστράβα ήθελε να συνεχίσει με νίκη, μετά το «διπλό» στην έδρα της Καρβινά, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Πάνικ υποδέχθηκε την Τέπλιτσε και έχασε με 1-0. Μετά από αυτή την ήττα, παρέμεινε χαμηλά, με μόλις τρεις βαθμούς. Το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά πλήρωσε ακριβά την αστοχία της. Βρέθηκε να χάνει από το τρίτο λεπτό και παρότι στη συνέχεια είχε την απόλυτη υπεροχή και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία. Μάλιστα, στο 66΄ έχασε και πέναλτι με τον πολύπειρο και άλλοτε διεθνή, Μίλαν Μπάρος. Τώρα πηγαίνει στην έδρα της γειτονικής Οπάβα και θέλει πάση θυσία βαθμούς για να μην μείνει χαμηλά. Εκτός είναι οι Παζντέρα (Α, 30/2, πέρυσι) και Λάλκοβιτς (Μ.) και αμφίβολος ο Λαστούβκα (Τ, 35/0, πέρυσι).
Εκτίμηση
Γειτονικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από άσχημο αποτέλεσμα και να ψάχνουν απόψε την αντίδραση. Αμφίρροπο ματς, καθώς βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο. Περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι, με χαμηλό ρυθμό, οπότε το under 2.5 είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!