13:00 Vissel Kobe vs Gamba Osaka Japan J-League

Vissel Kobe
Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Κόμπε, παρά τις πολλές και μεγάλες επενδύσεις που έγιναν τη φετινή χρονιά. Έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος, εντούτοις δεν κατάφερε να αποφύγει την 3η διαδοχική ήττα (0-2 εντός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 38’ μετά από τραγικό λάθος του αναπληρωματικού γκολκίπερ Μαεκάβα, ωστόσο στο 59’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν άλλαξε κάτι στην απόδοση της και στο 78’ τελείωσαν όλα, όταν ο Ιάπωνας τερματοφύλακας υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι. Σε φιλικό ματς το Σάββατο ηττήθηκε 2-0 από την Μπαρτσελόνα. Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Ικούρα από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος (5/0), ενώ επέστρεψε στην Ουλσάν ο μέχρι πρότινος βασικότατος Κιμ Σέουνγκ – Γκιου (12/0). Παραμένει μακροχρόνια εκτός ο πολύτιμος σταρ, Λούκας Ποντόλσκι (8/2).
Gamba Osaka
Σε γενικές γραμμές στάθηκε αρκετά καλά η Γκάμπα απέναντι στη Ναγκόγια και δικαίως πρόσθεσε ακόμα ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής (2-2 εκτός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με το ξεκίνημα έπειτα από αδράνεια της άμυνας, ωστόσο ο Αντεμίλσον με ωραία ατομική προσπάθεια απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους δέχτηκε δεύτερο γκολ μετά από νέο κενό στα στόπερ, εντούτοις ο παικταράς Ουσάμι με κεφαλιά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Σε «νεκρό» χρόνο πάντως την κράτησε όρθια σε απευθείας εκτέλεση φάουλ ο έμπειρος διεθνής γκολκίπερ, Χιγκασιγκούσι. Αποκτήθηκαν ως δανεικοί ο επιθετικός Πάτρικ (13/3 φέτος με Χιροσίμα) και ο μέσος Σουζούκι (6/0 φέτος με Καβασάκι). Παραμένει μακροχρόνια εκτός ο πολύτιμος αμυντικός Φουτζιχάρου (8/1).
Εκτίμηση
Η Κόμπε έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, ωστόσο ανασταλτικά είναι κάκιστη και συνηθίζει να κάνει ροντέο όλα τα παιχνίδια της. Η Γκάμπα σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία και λογικά θα δούμε πολλά τέρματα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!