Σας παίζουμε για πλάκα!!!

Καλησπέρα απο τον MrGoal,
Ότι και να πω είναι λίγο.Ακόμα μια ημέρα που η στήλη έκανε το 3/3 και σας έδωσε €1.041,00 !!!!Με σχετική ευκολία και απο πολύ νωρίς οι τρείς επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν και ήταν ένα κουπόνι απο αυτά που τα απολαμβάνεις στο δέυτερο ημίχρονο ή μετά το 60΄..!!!Έτσι απο την μέρα που ξεκινήσαμε σας έχουμε δώσει καθαρά κέρδη €3.288….και συνεχίζουμε!
Τους παίζουμε για πλάκα τους Μπουκ και ευελπιστούμε και σήμερα να συνεχίσουμε το τρομερό σερί μας.
Τετράδα για απόψε ,αφού μας πήραν χαμπάρι και κατέβασαν αποδόσεις σε κάποια παιχνίδια .Αναλυτικά οι προβλέψεις μας για απόψε.

Match date: 21-09-2021 / 21:45
WIGAN vs SUNDERLAND
Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Αγγλίας στην έδρα της Σάντερλαντ, με τις «μαύρες γάτες» να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή. Από τότε «κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι», αμφότερες βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Το over 2,5 να έχει αξία ,αφού το βρίσκουμε στο 1,96 και θα το προσθέσουμε σαν πρώτη επιλογή.

Match date: 21-09-2021 / 21:45
FULHAM vs LEEDS
Η Φούλαμ στραβοπάτησε κόντρα στην Ρέντινγκ (1-2) και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή, βγάζοντας για ακόμα ένα ματς θεματάκια στην άμυνα. Πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην Τσάμπιονσιπ (18 γκολ) αλλά έχει δέχεται σταθερά γκολ τις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Λιντς δεν πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα, παραμένει χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ είναι χτυπημένη από απουσίες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Πάντα με επιθετική φιλοσοφία η ομάδα του Μπιέλσα, η οποία βρίσκει μια δυνατή επιθετικά Φούλαμ και το παιχνίδι υπόσχεται εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ.

Match date: 21-09-2021 / 21:45
FIORENTINA vs INTER
Η Φιορεντίνα έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις δυνάμεις της, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της ως τώρα. Δεν πρόκειται πάντως να φοβηθεί την Ίντερ από όσα μας έχει δείξει ως τώρα. Από την άλλη οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η λογική λέει πως θα δούμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα ψάξουν την πρωτοβουλία. Δύσκολο το διπλό, ειδικά σε αυτές τις τιμές, με την εικόνα που έχουν περιμένουμε το over 2,5 να επιβεβαιωθεί.

Match date: 21-09-2021 / 21:00
DUNKERQUE vs TOULOUSE
Λογικό φαβορί στο ζευγάρι η Τουλούζ παρά την καλή παράδοση της γηπεδούχου Δουνέρκης. Αν οι «βιολετί» επιδείξουν την ωριμότητα που τους διακρίνει από την έναρξη της σεζόν, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ.Αυτό θα κυνηγήσουμε και εμείς!

ΕΝΑΡΞΗ: 21/8/2021
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: -2.100
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: +5.388
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: +13.288

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.
Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!