Πολλές οι ευκαιρίες …με μικρό το ρίσκο!

Καλησπέρα και απο εμένα,

Ένας υπέροχος μήνας έφυγε και ένας άλλος ξεκινά.Καλό μήνα εύχομαι σε όλους τους φίλους ,που μας ακολουθούν στοιχηματικά,άλλα και σε όλους τους άλλους που ξεκινούν τις διακοπές τους.

Για σήμερα έχουμε επιλέξει ένα μεγάλο κουπόνι με μικρές αποδόσεις αλλά και με μικρό ρίσκο,πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα έχει η Αστάνα και θέλει να το δείξει στη δυνατή της έδρα. Δεν έχει καμία αξία, όμως, ο άσος.

Η Κουόπιο έδειξε στο ματς πρωταθλήματος πως στόχος της αυτή τη στιγμή είναι η Ευρώπη και φιλοξενεί τη Λέγκια που πήρε το 1-0 στη Βαρσοβία και όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση.Εμείς θα πάμε με την καλύτερη ομάδα …διπλό.

Ο Απόλλων είναι ανώτερη ομάδα και πλέον καλείται να το δείξει εντός έδρας και να πάρει την πρόκριση. Σίγουρα θα βρει κάποιο γκολ από την άλλη όμως η Σάμροκ όπως τόνισε ο προπονητής της δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω…αυτό ευχόμαστε και εμείς….

Η Ντομζάλε έχει δείξει αστάθεια στην άμυνα, ενώ επιθετικά πάει καλά. Αναγκασμένη να σκοράρει θα ανοιχτεί και η Μάλμε που διαθέτει καλούς επιθετικούς θα βρει χώρους.

Η Σέριφ έπαθε και έμαθε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Σαμπουρτάλο. Δεν έχει καμία διάθεση για αστεία. Προβλέψιμοι επιθετικά οι Αλβανοί. Αναμένεται να ηττηθούν χωρίς να βρουν δίχτυα.

Η Μπρόντμπι εντός έδρας έχει την δυναμική και τον τρόπο που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Λέχια έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι όμως τώρα οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος της. Σε οριακά αποδεκτές τιμές ο άσος.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας στο ζευγάρι και όλα θα είχαν ήδη κριθεί αν η Ρέιντζερς εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο παιχνίδι. Η λογική λέει ότι δε θα έχει πρόβλημα να «καθαρίσει» την πρόκριση, αλλά το διπλό στο 1.25 δεν παίζεται και το over 2,5 απο την άλλη εξαιρετικό.

Η Στουρμ είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί αν θέλει να μην αποκλειστεί στην Ευρώπη από τον Ιούλιο. Αυτό σημαίνει πως θα αφήσει χώρους και η Χάουγκεσουντ μπορεί να τους εκμεταλλευτεί. Πάμε με τα πολλά τέρματα που είναι σε απόδοση αουτσάιντερ.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!