20:00 Malmö FF vs NK Domzale UEFA Europa League Qualifying R2

Malmö FF
Επιτυχία για τους Σουηδούς της Μάλμε το 2-2 που απέσπασαν στη Σλοβενία, με αντίπαλο την Ντομζάλε. Διεκδίκησαν στα ίσα τη νίκη απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα, έχοντας σε καλή μέρα τον πορτιέρε Ντάχλιν. Στο 38’, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά παραβιάστηκε η εστία τους, αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο 4 λεπτά αργότερα ο Μπέγκστον έφερε το ματς στα ίσα. Αιφνιδιασμός στις αρχές της επανάληψης και πίσω στο σκορ 2-1 η Μάλμε, αλλά και πάλι 4 λεπτά αργότερα ο Άντονσον ισοφάρισε, με κοντινό πλασέ αυτή τη φορά. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής επισκέφτηκε την έδρα της Έστερσουντ και αν και πολύ καλύτερη, έμεινε στο 0-0, που ήταν η 3η σερί ισοπαλία στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Σε σχέση με το ματς στο Γιουρόπα, ο κόουτς Ρούσλερ έκανε 6 αλλαγές (Σαφαρί, Μπένγκστον, Νίελσεν, Ρίεκς, Κρίστιανσεν, Ρόσεμπεργνκ). Παραμένει εκτός μάχης ο Αρνόρ Τρίστασον (Μ. 38/6). 
NK Domzale
«Σκάλωσε» εντός έδρας η Ντομζάλε, η οποία υποδέχτηκε τη σουηδική Μάλμε και της παραχώρησε το 2-2. Καλύτερη στα σημεία, αλλά άτυχη καθώς ο αντίπαλος πορτιέρε είχε καλή απόδοση. Στο 38’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νίκολσον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με το 1-1 να έρχεται λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, με πανομοιότυπο τρόπο. Εκ νέου το προβάδισμα τρία λεπτά μετά την επανέναρξη, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και πλασέ του Σερίν αλλά πάλι δεν γλίτωσε την ισοφάριση στο 52’ (με πανομοιότυπο τρόπο). Στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν είχε υποχρεώσεις, με τον αγώνα της κόντρα στην Ταμπόρ Σεζάνα να μετατίθεται για τις 4 Αυγούστου. Μοναδικός απών ο Βάρκο ντα Σίλβα (μέσος, 31/5 πέρυσι στην Κρσκο).
Εκτίμηση
Πολύ πιο έμπειρη και καλύτερη ομάδα η Μάλμε, ξέρουν να διαχειριστούν και να πάρουν την πρόκριση. Η Ντομζάλε πρέπει να ανοιχτεί και να κερδίσει, αλλά με τα αμυντικά κενά που έδειξε στο πρώτο αγώνα, πρέπει να το κάνει με φειδώ, αλλιώς θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!