“Η μπάλα είναι σαν την γυναίκα, της αρέσει να την χαϊδεύουν!”Eric Cantona

Καλησπέρα σε όλους,

Τρομερή μέρα και η χθεσινή με το site να καταγράφει το απίστευτο για ένα μήνα 33.175,30€ μέχρι χθές (ΔΕΣ ΕΔΩ) κέρδη.

Για σήμερα θα πάμε με την λογική και ελπίζουμε να μην μας προδώσει.

OLYMPIAKOS PIR. (GRE) v VIKTORIA PLZEN (CZE):Χαμηλά, για την εποχή, προσφέρεται ο άσος. Αν ήμασταν Οκτώβρη θα το συζητάγαμε, αλλά τώρα η Βικτόρια διαθέτει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Επειδή το ζευγάρι δεν είναι για 0-0 και η αποψινή αναμέτρηση διαφέρει από την πρώτη, περιμένουμε γκολ. Οπου αντίθετα ψηλά βρίσκουμε (2.70) το ενδεχόμενο να έχουμε σκορ μετά το 81’, όπου κατά πάσα πιθανότητα κάποια εκ των δύο ομάδων θα «κυνηγά» την ανατροπή.Εμείς βλέπουμε σήμερα τον Ολυμπιακό να κερδίζει και με over 2,5

FC BASEL 1893 v PSV EINDHOVEN (HOL):Ισοδύναμες έδειξαν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι και με το σκορ στο 3-2, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Πρόκειται για δύο επιθετικά σύνολα, που την ίδια ώρα έχουν παρουσιάσει αμυντικά προβλήματα. Όλα όλα αυτά δείχνουν G/G, ωστόσο αυτό προβλέπουν και οι μπουκ, προσφέροντας το αμφίσκορο στο 1.42 αλλά και το όβερ στο 1.51.Εμείς θα πάμε με την νίκη της γηπεδούχο και over 2,5.

MACCABI T AVIV (ISR) v CFR CLUJ (ROM):Μέσα στην έδρα της η Μακάμπι σκοράρει, αλλά εσχάτως δέχεται κιόλας. Συν τοις άλλοις, το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και οι Ρουμάνοι ξέρουν να αμύνονται καλά και να παίζουν τις αντεπιθέσεις.Όσο θα περνάει η ώρα και δεν θα σκοράρει η Μακάμπι τόσο θα αυξάνονται και η πιθανότητες του διπλού.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!