“Ποτέ στη ζωή μου δεν έπαιξα για την ισοπαλία!”Sir Alex Ferguson

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,σήμερα έχουμε επιλέξει 3 παιχνίδια που πιστεύουμε ότι η μπίλια δεν θα κάτσει στην ισοπαλία αλλα θα έχουμε νικητή και γκολ αντίστοιχα.

Για εχθές τα ξέρετε..πάλι ταμείο 959,40€(ΔΕΣ ΕΔΩ)

DUDELANGE (LUX) v SHKENDIJA (SKO):Εκτίμηση μου, πως η πρόκριση παραμένει ανοιχτή, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, καθώς η Ντουντελάνζ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, τουλάχιστον βάσει των όσων έδειξε με την Βαλέτα. Δεδομένο επίσης πως οι Σκοπιανοί θα ρισκάρουν, με ειδικό στοίχημα τερμάτων την επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με σημείο στον σημερινό επαναληπτικό.

MACCABI T AVIV (ISR) v CFR CLUJ (ROM):Το κλίμα έχει στραβώσει πολύ στη Μακάμπι, τη στιγμή που η Κλουζ έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της. Η αξία βρίσκεται στην κόντρα και εμείς θα την αγοράσουμε σε τέτοιες τιμές.

LINCOLN RED IMPS (GIB) v AVAN ACADEMY: Αραράτ-Αρμενία (Αρμενία) επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Σημείωσε και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (31′, 45+2′). Η Αραράτ-Αρμενία ιδρύθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια. Πέρσι πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, τερματίζοντας έναν βαθμό μπροστά από την Πιουνίκ. Φέτος κάνει το ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αντιμετώπισε την ΑΪΚ Στοκχόλμης στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πρώτο ματς εντός έδρας κέρδισε 2-1. Στο δεύτερο ματς όμως έχασε 3-1 και αποκλείστηκε δεχόμενη και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει 7 νίκες και μία ήττα στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και σήμερα θα κάνει ακόμα μια επαγγελματική νίκη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!