Όλα τριγύρω αλλάζουνε

Καλησπέρα στους διαδικτυακούς φίλος μας,

Για σήμερα τρια παιχνίδια θα παίξουμε αφού οι επιλογές μας είναι περιορισμένες.Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στο πρώτο παιχνίδι για απόψε..

BIELEFELD v ST. PAULI: Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες που έδειξαν σχετικά καλά δείγματα στα φιλικά τους. Έχουν το εύκολο γκολ, όμως αμυντικά έδειξαν πως έχουν αρκετά προβλήματα και λογικά δεν θα ξεφύγουν από τα στάνταρ της περσινής χρονιάς.Όμως τα πολλά προβλήμτα της φιλοξενούμενης και η έκρηξη του προπονητή δείχνει το κλίμα που επικρατεί. Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 1.5: 1&O

LORIENT v PARIS FC98:Η Λοριαν δεν κατάφερε πέρσι να πάρει το εισιτήριο για την Λιγκ 1 αν και βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις απο την αρχή του πρωταθλήματος. Στις τελευταίες αγωνιστικές γκρέμισε ότι έχτισε με κόπο από την αρχή της χρονιάς. Κράτησε τον περσινό κορμό και ενισχύθηκε με την προοπτική της απ ευθείας ανόδου. Η Παρι δεν έκανε κάποια εξαιρετική κίνηση στην περίοδο των μεταγραφών και όλα δείχνουν ότι ο στόχος θα είναι μια γρήγορη παραμονή κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητες της.Τελικό Αποτέλεσμα + Under/Over 1.5: 1&O.

HELSINGBORGS v OREBRO SK:Είναι ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προβληματίσουν με τις εμφανίσεις τους, και βρίσκονται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής. Η Χέλσιγκμποργκ από τη μεριά τους τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ενώ η Έρεμπρο μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, τη προηγούμενη αγωνιστική ξέσπασε απάνω στη Φάλκεμπεργκ, διότι επικράτησε με (4-0). Σήμερα πιστεύω ότι θα δούμε ένα ματς με χαμηλό τέμπο, λίγες φάσεις, και πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, για αυτό το λόγο θα πάω με το 1+Under 3.5 που είναι σε απόδοση 2,65.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!