Καρέ του άσου…..

Καλησπέρα και απο εμένα..

Τέσσερις μεγάλους άσους για σήμερα.

LORIENT v PARIS FC98:Η Λοριάν θέλει να δείξει από την πρεμιέρα ποιος θα είναι το αφεντικό στην κατηγορία και έχει τη δύναμη να το κάνει.

BIELEFELD v ST. PAULI:Ο τεχνικός της Ζανκτ Πάουλι, Λουχούκαϊ τα έβαλε δημόσια με τη διοίκηση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ αμφισβήτησε την ποιότητα του ρόστερ του, κάτι που δύσκολα θα του βγει σε καλό. Η ομάδα του είχε προβληματική προετοιμασία με αρκετούς τραυματισμούς και έντονη γκρίνια, κατεβαίνει στο Μπίλεφελντ με σημαντικές απουσίες και καλείται να αντιμετωπίσει μια αντίπαλο που θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν τίποτα στο ρόστερ τους, μπαίνουν στη σεζόν με πολύ καλό κλίμα και κρυφές βλέψεις για τις υψηλές θέσεις και ο άσος.

HELSINGBORGS v OREBRO SK:Η αλήθεια είναι πως μετά την επιστροφή του Λάρσον η Χέλσινγμποργκ δείχνει ικανή να παίρνει τέτοια παιχνίδια ειδικά στην έδρα της. Δεν φοβίζει η Έρεμπρο ειδικά εκτός έδρας και ο άσος προσφέρεται σε καλές τιμές.

ELFSBORG v KALMAR:Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι και δεν δείχνουν ικανές για κάτι καλό. Η Κάλμαρ όμως έχει περισσότερες απουσίες, αγωνίζεται εκτός έδρας και αντιμετωπίζει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Η Έλφσμποργκ από την οφείλει να παίρνει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της προκειμένου να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα. Ο άσος κυμαίνεται σε τιμές διπλασιασμού και θα τον προτιμήσουμε.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!