19:00 Ceske Budejovice vs Sparta Praha Czech Rep. 1. Liga

Ceske Budejovice
Η Τσέσκε ξεπέρασε άμεσα την ήττα στην πρεμιέρα και την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η νεοφώτιστη ομάδα πήγε να παίξει στην έδρα της Σλοβάτσκο και επικράτησε με 2-0. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, αλλά ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε. Το προβάδισμα της έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια και πήγε στο ημίχρονο με το υπέρ της σκορ. Στην επανάληψη, έδωσε χώρο, πιέστηκε αρκετά, αλλά άντεξε και στο τέλος πέτυχε και το δεύτερο. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας. Ο αγώνας θα είναι δεδομένα απαιτητικός, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Εκτός είναι οι Χαβέλκα (Μ, 2/0), Κούλχανεκ (Μ, 1/0) και Μουστεντάναγκιτς (Μ, 1/0), καθώς είναι δανεικοί από τη Σπάρτα και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Sparta Praha
Η Σπάρτα Πράγας προερχόταν από οδυνηρή ήττα στην πρεμιέρα, αλλά στη 2η αγωνιστική αντέδρασε. Η ομάδα του Γίλεκ υποδέχθηκε την Γιάμπλονετς και κέρδισε με 2-0, σφραγίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Από τα πρώτα λεπτά μπήκε καλύτερα και έδειχνε αποφασισμένη. Μέχρι το ημίχρονο είχε τις φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Στο δεύτερο 45λεπτο έγινε πιο ουσιαστική και με σκόρερ τους Κάνγκα και Χλόζεκ πήρε τη νίκη. Τώρα πάει στην έδρα της νεοφώτιστης Τσέσκε και θέλει να συνεχίσει με νίκες για να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Στα αγωνιστικά, παραμένουν τα πολλά προβλήματα, καθώς εκτός είναι οι Ντοτσκάλ (Μ, 3/0, πέρυσι), Βίντχαϊμ (Α, 23/2, με Μάλμε), Πάνακ (Μ, 13/2), Ντρτσαλ (Ε, 12/4), Πούλκραμπ (Ε, 18/4), Κάντλετς (Ε, 2/0), Μπεν Χαϊμ (Μ, 3/0), Κόστα (Α, 32/2), Γιούλις (Ε, 8/1) και Φρίντεκ (Μ, 38/2).
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία. Ποιοτικά, η Σπάρτα Πράγας είναι σαφώς ανώτερη σε σχέση με τη Τσέσκε, αλλά οι απουσίες είναι πολλές κι αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι νεοφώτιστοι. Δεν επιλέγουμε σημείο, αλλά το over 2.5, αφού περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και ανοιχτό ματς.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!