Τετράδα απο 4 διαφορετικά πρωταθλήματα…

Καλησπέρα και απο εμένα,

Μια τετράδα για σήμερα απο 4 πρωταθλήματα που είναι σε δράση…

Ροβανιέμι vs Ίντερ Τούρκου:Σε καλύτερη κατάσταση η Ίντερ Τούρκου, η οποία έχει τις δυνατότητες να φύγει σήμερα με το «διπλό» από το Ροβανιέμι και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο και κυπελλούχο Ίλβες.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Λοκομοτίβ Μόσχας:Με βάση όσα είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές η Λοκομοτίβ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ντέρμπι είναι, όμως, όλα μπορούν να συμβούν, πρώτο αποτέλεσμα αποτελεί η ισοπαλία και προτιμότερο να ποντάρουμε στα γκολ. Μας καλύπτει το σύνολο «2-3»

Μπρόντμπι vs Οντένσε :Μπορεί εκτός έδρας να έχει θέματα η Μπρόντμπι, εντός έδρας όμως έχει δείξει εξαιρετική συνέπεια. Η Οντενσε παίζει για πρώτη φορά φέτος μακριά από την έδρα της, ενώ έχει παρουσιάσει σημαντικά κενά στην άμυνα. Παρότι η Μπρόντμπι έχει ευρωπαϊκό ματς, είναι πιο κοντά στη νίκη και δίνεται αρκετά πάνω από τον διπλασιασμό.

Ξαμάξ vs Γιάνγκ Μπόις:Η Γιουνγκ Μπόις θα αναζητήσει αντίδραση και σίγουρα ακόμη μία γκέλα, παρότι μιλάμε για 2η αγωνιστική, αλλάζει κάπως τη ψυχολογία. Η Ξαμάξ μπορεί να έρχεται από καλή εμφάνιση, όμως θα παρουσιαστεί με κάποιες αλλαγές. Πάμε στο over 2,5

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!