Slavia Praha vs Sigma Olomouc Τσεχία 1. Liga

Slavia Praha
Εντυπωσιακή ήταν η Σλάβια Πράγας στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από την έδρα της. Η πρωταθλήτρια συνέτριψε 5-1 την Τέπλιτσε και πανηγύρισε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν κυρίαρχη και μέχρι το ημίχρονο ήταν μπροστά με 3-0, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Στην επανάληψη, οι αντίπαλοι μείωσαν προσωρινά, αλλά δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα και μέχρι το τέλος πέτυχε άλλα δύο. Σήμερα παίζει για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της και υποδέχεται την Όλομουτς. Ο στόχος είναι η νίκη και παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αμφίβολοι είναι οι Σκόντα (Ε, 40/9, πέρυσι) και Μασοπούστ (Μ, 36/10).
Sigma Olomouc
Η Όλομουτς ξεπέρασε την ήττα στην πρεμιέρα από την Πλζεν και την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν. Η ομάδα του Λατάλ υποδέχθηκε τη Ζλιν και επικράτησε με 1-0. Στα του αγώνα, στο πρώτο 45λεπτο είχε τα ηνία και θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά ταυτόχρονα κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις. Στην επανάληψη, μπήκε πιο δυνατά και στο 61′ άνοιξε το σκορ με τον Νεσπόρ και το τέρμα αυτό έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Τώρα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σλάβια Πράγας και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψει. Νοκ άουτ είναι οι Μπούχτα (Τ, 36/0 πέρυσι) και Ζαχραντνίτσεκ (Μ, 36/2).
Εκτίμηση
Η Σλάβια Πράγας δείχνει «καυτή» στο ξεκίνημα της σεζόν και ο στόχος είναι να συνεχίσει με νίκες. Η πρωταθλήτρια έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απόψε κι αν είναι σοβαρή θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Όλομουτς. Ωστόσο, ο άσος δεν έχει καμία αξία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!