Mlada Boleslav vs Opava Τσεχία 1. Liga

Mlada Boleslav
Η Μλάντα Μπόλεσλαβ ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν, αλλά τη δεύτερη αγωνιστική ήταν άκρως απογοητευτική. Πήγε στην Πράγα για να παίξει στην έδρα της Μποέμιανς 1905 και έχασε εύκολα με 3-0. Στα του αγώνα, έκανε καταστροφικό πρώτο 45λεπτο, αφού στο διάστημα αυτό δέχθηκε και τα τρία τέρματα. Στην επανάληψη, προσπάθησε μπας και μείωσε και ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά δεν το έκανε και έφυγε με άδεια χέρια. Μεσοβδόμαδα έπαιξε στα προκριματικά του Europa League και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός με την Ορντάμπασι. Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ, αν θέλει να προκριθεί. Σήμερα κόντρα στην Οπάβα θέλει τη νίκη, αλλά η εικόνα της δεν βγάζει αισιοδοξία. Εκτός είναι ο Κλίμα (Α.) και αμφίβολοι δίνονται οι Έβερτον (Μ.) και Κραλ (Μ, 9/0).
Opava
Εξαιρετικά έχει μπει στο πρωτάθλημα η Οπάβα και μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, κατάφερε να χαμογελάσει και την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Κοπέτσκι υποδέχθηκε την Πρίμπραμ και κέρδισε δύσκολα με 1-0 και έκανε το 2Χ2. Στο πρώτο ημίχρονο κινδύνεψε αρκετά σε 2-3 περιπτώσεις και στάθηκε τυχερή. Στην επανάληψη, μπήκε καλύτερα, ισορρόπησε και στο 85′ πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Ντένιτς. Τώρα πάει στην έδρα της κουρασμένης Μλάντα Μπόλεσλαβ και θέλει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει καλή παράδοση και θα προσπαθήσει να την διατηρήσει. Νοκ άουτ είναι οι Κνεϊζλίκ (Α.), Μανζιά (Μ, 10/0) και Ζάπαλατς (Μ, 35/2).
Εκτίμηση
Η Μλάντα Μπόλεσλαβ προέρχεται από κακές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ κουβαλάει και κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς. Από την άλλη, η Οπάβα έχει κάνει το 2Χ2, είναι πιο ξεκούραστη και είναι ικανή να κάνει τη «ζημιά». Το σετ των αποδόσεων είναι προκλητικό και αξίζει η διπλή ευκαιρία Χ2.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!